PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پاک کردن مجموعه داخل زباله دان

masoud66
07-13-2013, 08:57 AM
دروود بر شما
مطالب یک مجموعه قدیمی را به مجموعه جدید انتقال دادم و مجموعه قدیمی را پاک کردم . اما در سایت ، هنگامی که وارد صفحه مجموعه جدید می شوم ، همچنان اسم مجموعه قدیمی در نوار آدرس نشان داده می شود.
خواستم مجموعه قدیمی که هم اکنون در زباله دادن قرار دارد را پاک کنم با پیغام زیر مواجه شدم :
حذف برای مجموعه داستان2 مجاز نیست. 20 گزینه منتسب به این مجموعه هستند.
حتی اسم مجموعه پاک شده را هم تغییر دادم ولی بازم هم نتیجه ای نداشت.
خواهش میکنم جهت برطرف شدن این مشکل راهنمایی کنید . متشکرم

hamidy
07-13-2013, 12:10 PM
سلام

انتقال مطالب به مجموعه جدید به درستی انجام نشده.
یکبار دیگه مطالب رو به مجموعه جدید ست کرده و ذخیره نمایید.
سپس مجموعه قدیمی رو حذف کنید.

موفق باشید

masoud66
07-13-2013, 01:16 PM
دروود
این کار را انجام دادم. اتفاقی که افتاد این بود که اسم در نوار آدرس به درستی تغییر کرد اما خطا 404 - مجموعه پیدا نشد نشان داده می شود.
خیلی گیج کنندست !!!
چطور ممکنه مجموعه ای که دیگه وجود نداره (تو سطل زبالست و اسمش هم تغییر کرده) اسم سابقش تو نوار آدرس سایت بیاد !!!؟ و از همه گیج کننده تر اینکه با مجموعه جدید ارتباط داشته باشه !!! طوریکه اگر من این مجموعه جدید رو غیرفعال کنم اونم غیر فعال میشه!!!
شاید بد نباشه پستی که با عنوان "عدم نمایش صفحه بندی در مجموعه ها" به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یک نگاه بندازین . آخه همه بدبختی های من از اونجا شروع شد.

hamidy
07-13-2013, 01:36 PM
سلام

یکبار دیتابیس رو فیکس کنید.

این فرآیند رو بارها انجام داده ام و بدون مشکل حل شده.
مطالب شما هنوز به مجموعه قبل وابسته است.

موفق باشید

masoud66
07-13-2013, 06:01 PM
دروود
دیتابیسمو Repear کردم از صبح تا الان هم هر ترفند و کلکی که به ذهنم میرسید انجام دادم ولی نشد که نشد ;(

mehdininja
07-13-2013, 09:40 PM
آدرس اون صفحه (مجموعه ) رو بزارید ما هم نگاه کنیم .

masoud66
07-14-2013, 11:13 AM
سلام
با توجه به اینکه مایل نیستم آدرس سایتم که در اینجا قرار میدهم در نتایج گوگل ظاهر شود ، آدرس را به صورت پیام خصوصی برایتان ارسال کردم. عذرخواهی میکنم.

mehdininja
07-15-2013, 01:15 AM
خوب دوست عزیز آدرسی که فرستادید به خوبی کار میکنه . مشکلی که دارید چی هست ؟

masoud66
07-15-2013, 10:59 AM
دروود
درسته ، کار میکنه . ولی با توجه به توضیحاتی که تو این پست دادم در واقع این یک مشکل بزرگه چون یه قسمتهایی دارن کارشونو اشتباه انجام میدن و تریجیج میدم این مشکل برطرف بشه و به سادگی از کنارش عبور نکنم.