PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به مدیریت سایت

hiva_yekta
07-13-2013, 01:03 PM
سلام
من یک سایت جوملا 1.5 داشتم(رو لوکال) از قبل دیروز باش کار میکردم درست بودامروز به یک سیستم دیگه منتقل کردم، الان میام وارد مدیریتش بشم تو صفحه اول مدیریت خطاهای زیر را میده:
Warning: session_start() [function.session-start (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\proje\Joomla_persian\administrator \index.php:2) in C:\xampp\htdocs\proje\Joomla_persian\libraries\joo mla\session\session.php on line 407

Warning: session_start() [function.session-start (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\proje\Joomla_persian\administrator \index.php:2) in C:\xampp\htdocs\proje\Joomla_persian\libraries\joo mla\session\session.php on line 407

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\proje\Joomla_persian\administrator \index.php:2) in

سوال بعدی اینکه: سایتم را با مرورگر موزیلا v21 باز میکنم جای ساید بارها را عوض کرده چکار کنم؟ باید برم از داخل کد تم اونا را جدول بندی کنم؟(اما با IE7 باز میکنم این مکشل را نداره) یک راهکار بذارین برام بتونم کلا سایت را با هر مرورگر باز کنم

mersad
07-13-2013, 02:42 PM
دروود

این موارد مشکلی نیست

نمایش خطا رو خاموش کنید

در پناه ایزد

مهدی.
08-06-2013, 04:00 AM
سلام

برای حل مشکل اول یکبار از چک کلی کل دیتابیس رو آزاد کنید ! اگر مشکل برطرف نشد از طریق phpmyadmin محتویات جدول session رو خالی کنید ! (قبلش بکاپ بگیر که اشتباه کردی توی این کار بتونی برگردونی!)

مشکل دوم هم باید دید کد رو تا بشه مشکل رو برطرف کرد ! احتمالاً کدها غیر استاندارد ه ستن و برای همین این مشکل بوجود اومده !

من الله توفیق