ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه مدیریت و سایت سفید هست

fanni
07-14-2013, 02:11 AM
سلام و عرض احترام به همه زحمتکشان جوملافارسی

متاسفانه کامپوننت k2 را که در یکی از انجمنها به عنوان هدیه گذاشته بودن رو دانلود و نصبش کردم . خداییش هم همه چیزش فارسی بود و خوشم اومد

ولی وقتی باهاش کار کردم و یک مطلب رو نوشتم و توسط منو بهش لینک دادم و از مدیریت بیرون اومدم وقتی دوباره وارد بخش مدیریت شدم فقط منوهای k2 وجود داشت و هیچ کدوم از منوهای اصلی مدیریت جوملا وجود نداشت . نه کلید برگشتی هیچی فقط k2

بعد یه اشتباه دیگه کردم و چون بخش حذف افزونه ها در مدیریت جوملام نبود اومدم و از phpmyadmin هر چی کی 2 بود حذف کردم و بعد هم از هاستم فولدرهای کی 2 رو حذف کردم .

الان که می خوام وارد مدیریت بشم فقط صفحه سفید میاد . حتی سایتم هم بالا نمی یاد و فقط یک صفحه سفید میاد . ممنون میشم کمکم کنید لطفا

ممنون

fanni
07-14-2013, 03:40 AM
یک مشکل دیگه برام بوجود اومد

رفتم تو هاست و همه پوشه ها رو اعم از ماشول و ... جستجو کردم و هر چی مربوط به k2 بود رو حذف کردم . حتی در بخش زبانها هم هر چی کی 2 دیدم حذف کردم . حالا وقتی وارد مدیریت جوملا میشم فقط دو گزینه : خروج و نمایش سایت دیده میشه و دیگه چیزی نیست . لطفا خواهشا راهنمایی کنند اساتید . خیلی خیلی مهم و ضروری هست . ببخشید مزاحمتون شدم

البته سایتم باز شد و فقط مشکلم با بخش مدیریته که هیچی دیده نمیشه جز اون که گفتم .

اساتید لطفا کمک

ممنون از همگی

fanni
07-14-2013, 08:56 PM
اساتید لطفا راهنمایی کنید

حتی بک آپ روزانه رو مدیریت هاستم برام بازیابی کرد ولی درست نشد

mehdininja
07-15-2013, 01:21 AM
شما خودتون قبلا بکاپ گرفتید دیگه از دیتابیس و روت سایت برید اونا رو اپلود کنید قبلش قبلی ها رو پاک کنید . ببینید درست بشو هست یا نه .

شما اگه بکاپ داشته باشید بدید به یه متخصص اونا درستش میکنند .

ebijon2009
07-15-2013, 03:23 PM
با درود
من جوملا 2.5 را تو سایتم نصب کرده بودم و سرور سایتم المان بودش ولی با مدیر سرور صحبت کردم و اونا هم سرور ما را به ایران منتقل کردن و ماشالله خوب مارا چاپیدن
ولی پس از انتقال سایت به سرور ایران مدیریت جوملای من (بخش مدیر کل سایت) مسدود شده و هرکاری می کنم نمیتونم درستش کنم
حتی مدیر سرور گفته به ما ربطی نداره جوملا و باید به انجمن های جوملا مراجعه کنن و گفتم ما مدیر کلی شما را تو لیست سیاه نگذاشتیم
اگه میشه کمک کنید
خواهشا چون واقعا بهش نیاز دارم خیلی از گزینه هام وجود نداره
اینم عکسشه
منتظرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamidy
07-15-2013, 10:26 PM
سلام

اساتید لطفا راهنمایی کنید

حتی بک آپ روزانه رو مدیریت هاستم برام بازیابی کرد ولی درست نشد

اگر بکاپ کاملی دارید از اونها استفاده کنید شامل فایل های کامل جوملا و دیتابیس.

باید نمایش خطاها رو روشن کنید . سپس خطا رو قرار بدید تا دوستان راهنمایی کنند.

با درود
من جوملا 2.5 را تو سایتم نصب کرده بودم و سرور سایتم المان بودش ولی با مدیر سرور صحبت کردم و اونا هم سرور ما را به ایران منتقل کردن و ماشالله خوب مارا چاپیدن
ولی پس از انتقال سایت به سرور ایران مدیریت جوملای من (بخش مدیر کل سایت) مسدود شده و هرکاری می کنم نمیتونم درستش کنم
حتی مدیر سرور گفته به ما ربطی نداره جوملا و باید به انجمن های جوملا مراجعه کنن و گفتم ما مدیر کلی شما را تو لیست سیاه نگذاشتیم
اگه میشه کمک کنید
خواهشا چون واقعا بهش نیاز دارم خیلی از گزینه هام وجود نداره
اینم عکسشه
منتظرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا در تاپیک جدید مشکلتون رو بیان کنید تا با موضوع این تاپیک تداخل نداشته باشه.
مطابق تصویر شما می تونید وارد مدیریت جوملا بشید ؟

موفق باشید

ebijon2009
07-15-2013, 11:31 PM
من نمیتونم تایپیک جدید بسازم
اگه میشد این کارا می کردم
من وارد جوملا میشم ولی با یه نام کاربری دیگه و در بخش مدیریت جوملا نمیتونم تنظیمات کلی و برخی دیگر از ویژگی های جوملا را مشاهده کنم
و من الان مدیر ارشد را انتخاب کردم و میخواستم کامپوننت نظرسنجی komento را در سایتم اضافه کنم ولی اجازه این کارا نمیده
راستش فقط میخوام از این کامپوننت استفاده کنم
مهندسین و استادان گرامی اگر به شماره من نیاز دارید میتونید با 09366360794 تماس بگیرید برای راهنمایی
چون به شدت نیاز دارم به این کمک شما