PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پلاگين JAT3 framework

enriquei
07-16-2013, 03:18 PM
قالب رو نصب كردم اما وارد سايت كه مي خوام بشم با اين اررور روبه رو ميشم
The plugin JAT3 framework must be installed and enabled

پلاگين فريم ورك رو از يه سايت خارجي دانلود كردم حجمش11مگ بود
مي زنم واسه نصب بعد از گذشت 5 دقيقه صفحه مديريت افزونه ام مياد بدون اينكه بزنه نصب شده يا نه !!!
از جوملا 2.5 فارسي خود سايت دارم استفاده مي كنم اما متاسفانه اين پلاگين روش نصب نيست .
حالا دوستان كسي اين پلاگين رو داره من نصب كنمش ؟

mersad
07-16-2013, 03:30 PM
دروود

این پلاگین متعلق به شرکت joomlart هست که برای نمایش قالب های این شرکت و قالب های ساخته شده با فریم ورک این شرکت شما نیاز دارید این افزونه رو نصب کنید

پس نیازی نیست به صورت دیفالت روی جوملا فارسی موجود باشه !

اما این که نصب کردید و باز هم قابل شماهده نیست باید چک کنید ببینید قالب شما چه ورژنی از وریم ورک رو پشتیبانی میکنه و متناسب با اون پلاگین همون ورژن رو دریافت و نصب کنید

از سایت joomlart.com میتونید این افزونه رو دریافت کنید

در پناه ایزد

enriquei
07-16-2013, 06:36 PM
يك پك كامل قالب فارسي گرفتم
قالب رو اكسترت مي كنم تو پي سي اينا توشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فايل زيپ ot رو به عنوان قالب نصب مي كنم اما تو فولدر Extensions مي رم 3تا فايل زيپ توشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2تا فايل mod رو تو مديريت افزونه مي خوام نصب كنم با اين ارور مواجه مي شم

نصب: فایل /home/ferfe/public_html/tmp/install_51e550e74c1ec/css/mod_article_qscroll.php موجود نیست

-------------------------------------

در ضمن تو فولدر resources ايناست

حالا زاهنمايي مي كني منو
گيج شدم
مرسي

mersad
07-16-2013, 07:14 PM
پک قالب شما احتمالاً بسته کویک استارت یا نصب سریع هست

شما نباید جوملا رو نصب کنید سپس این بسته رو نصب کنید

باید این بسته رو در پوشه www از حالت فشرده خارج کنید و اقدام به نصب کنید

در پناه ایزد

amirreza_az
08-03-2013, 01:36 PM
شما قالبی رو که دانلود کردی استخراج کن به پوشه ی Extensios برید و همه پلاگین ها و افزونه ها هم هست همشون رو نصب کنید!
Jat3 هم بینشون هست احتمالا با نام
plg_system_jat3.v2.5.5