توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ویرچومارت
hajix
07-17-2013, 05:14 PM
سلام من برای ویرچومارت تو بخش ماژول ها یک ماژول به نام VM-Manufacturers ساختم که تولیدکنندگان رو نشون بده که رو عکس هر تولیدکننده که کلیک کنیم محصولات اونو نشون بده ولی وقتی روی هر تولیدکننده کلیک می کنم برای تولید کننده ی «x» یک دکمه نمایش داده میشه: view all x products
تا اینجا خیلی مشکلی نیست ولی وقتی روش کلیک می کنم اولش کل محصولات ویرچومارتو نشون می ده وقتی می ری پایین صفحه محصولات شرکت رو می بینی آیا راهی نداره که بالای صفحه کل محصولات رو نشون نده؟ می خوام بیننده وقتی وارد صفحه می شه فقط محصولات اون شرکتو ببینه.
باتشکر
mersad
07-17-2013, 05:23 PM
دروود
برای این کار نیاز به افزونه نیست
در ویرتومارت به صورت دیفالت این افزونه قابل فعال شدن هست
مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید < در دسته افزونه های فروشگاهی نمایش برند ها یا تولیدکنندگان رو فعال کنید
در پناه ایزد
hajix
07-17-2013, 05:34 PM
من با همین روش اقدام کردم ولی مشکل من چیز دیگری است اگه ممکنه سوالو دوباره بخونید
mersad
07-17-2013, 05:44 PM
شما میخواهید محصولات کلاً نمایش داده نشه ؟!
و فقط تولید کنندگان نمایش داده بشن ؟!
سوالتون رو واضح تر بپرسید
در پناه ایزد
hajix
07-17-2013, 11:11 PM
شما میخواهید محصولات کلاً نمایش داده نشه ؟!
و فقط تولید کنندگان نمایش داده بشن ؟!
سوالتون رو واضح تر بپرسید
در پناه ایزد
نه. منظورم اینه که وقتی در بخش تولیدکنندگان روی نام شرکت کلیک می شه دیگه کل محصولات رو نشون نده. اینم سایتم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>). در سمت راست سایت اون بخشی که مربوط به تولید کنندگان هست رو خودتون ببینید تا متوجه صحبت من بشید. وقتی روشون کلیک می کنین ابتدای صفحه جدید تمام مجموعه محصولات رو نشون میده و زیر اون ها محصولات شرکت مربوطه رو نشون میده. من می خوام دیگه اونجا کل مجموعه محصولات نشون داده نشه.
mersad
07-18-2013, 02:02 AM
برای این کار افزونه ای که در موقعیت user top منتشر کردید رو فقط در حالت انشار روی صفحه اصلی قرار بدید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.