PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كامپوننت يا ماژول براي ليست كردن مطالب هر نويسنده

redvolcano
03-17-2007, 08:50 AM
من يك كامپوننت يا ماژول مي خواستم براي ليست كردن مطالب هر نويسنده در يك صفحه به طوري كه ببينده بر روي نام نويسنده كليك كنه و به صفحه مربوطه كه تمام مطالب اون نويسنده هست انتقال پيدا كنه؟
من سرچ کردم و عينا همچي سوالي رو پيدا کردم که قبلا پرسيده شده. اما جوابي که داده شده بود (ِComunity Bulider) رو نتونستم باهاش کار کنم. يعني وارد سايت که شدم نفهميدم دقيقا کدوم کامپوننت رو بايد دانلود کنم. اگه ميشه راهنمايي کنيد....

radmehr
03-17-2007, 03:10 PM
من یادم نمیاد community builder این کار رو بکنه
اما یک کامپوننت تجاری (غیر مجانی) هست به اسم iJoomla Magazine که این کار رو انجام میده
میتونید امکاناتش رو اینجا ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
03-17-2007, 04:45 PM
دوست عزیز این کامپوننت هم هست
jh_Author

jh_Author is a combination plugin/component that allows your users to view a list of articles by the current author. Available with a global plugin or a local plugin

جزئیات کامل رو از اینجا بخونید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای سازگاری با 4.6.1 نیز لوکال هاست ...
یاعلی