PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرای کد های php و html در مطالب جوملا

sheerkoshan
07-19-2013, 03:10 AM
با سلام خدمت اساتید گرام

من یه فرم با html و php نوشتم توی یه فایل با فرمت php که به دیتابیس وصل میشه ، اطلاعاتی رو طبق فرم از دیتابیس می خونه و توی یه table نشون می ده . وقتی فایل رو اجرا می کنم بدرستی عمل می کنه . حالا خواستم همون کد ها رو توی یه صفحه مطلب از جوملا قرار بدم . البته نمی خواهم از iframe استفاده کنم . از این رو از پلاگین sourcerer استفاده کردم و عین کدهام رو بین تگ sourcere قرار دادم . تا اینجا مشکلی نیست و وقتی مطلب رو فراخوانی می کنم فرم اولیه بخوبی به نمایش درمیاد اما با دادن شرایط و کلیک بر روی دگمه ارسال که دستورات اتصال به بانک و اجرای کوری را به دنبال دارد ، متاسفانه پیام خطا می دهد . و خروجی کوری را نمایش نمی دهد .

خطاهایی که نشان می دهد بیشتر به sesson های جوملا است .

* آیا اینکار شدنی نیست؟
* آیا برای اتصال به دیتابیس و اجرای کوری در مطالب جوملا از شگرد دیگری باید استفاده کرد ؟

لطفا یه استاد بزرگوار مرا راهنمایی کند .

می خواهم در مطلب جوملا فرمی داشته باشم که با دریافت شرط مثلا شماره دانشجویی و سال تحصیلی یکسری اطلاعات را از یک جدول از دیتابیس خوانده و به کاربر نمایش بدهد . لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون خواهم شد