PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نمایش تعداد مطالب یک مجموعه به وسیله ماژول یا پلاگین

rezahafez
07-21-2013, 09:37 PM
سلام دوستان
می‌خواستم بدونم چطوری می‌تونم تعداد مطالب داخل یک مجموعه رو وقتی از ماژول استفاده می‌کنم نمایش بدم. کامپونت‌ها به طور پیشفرض این امکان‌رو دارند، اما هرچی سعی کردم و توی اینترنت جستجو کردم نتونستم راه حلی پیدا کنم که تعداد مطالب‌رو از طریق ماژول‌ها نمایش بدم.
یکم بیشتر توضیح می‌دم: من می‌خوام در پوسته‌ی وبسایتم قسمتی‌رو ایجاد کنم که گروهی از مجموعه‌هارو نمایش بده و جلوی نام هر مجموعه تعداد کل مطالب موجود در آن مجموعه‌رو نمایش بده...

:shocked:

mersad
07-22-2013, 05:32 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

rezahafez
07-23-2013, 06:43 PM
سلام
آقا مرصاد، با این پلاگین‌هایی که شما معرفی کردین مطالب یک یا چند مجموعه‌رو می‌شه نمایش داد. در صورتی که من می‌خوام مانند عکسی که ضمیمه کردم فقط "تعداد" مطالب هر مجموعه‌رو روبروی نام اون مجموعه نمایش بدم...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون می‌شم که راهنماییم کنید :-)

mersad
07-23-2013, 11:54 PM
مدیریت > منو ها > منو اصلی > تنظیمات پیشرفته

در پناه ایزد