avacs
07-26-2013, 08:36 AM
سلام. به تازگی به جمع کاربران جوملا پیوستم . میخواستم یه فرم سفارش درست کنم. کامپننت های زیادی دانلود کردم بعضیاشون اصلا نصب نمیشدن... ck به درستی نصب شد. اما نمیدونم چرا فرم به نمایش در نمیاد.
در ck 3 روش وجود داره که فرم ساخته شده نمایش داده شه. اما هر 3 روش واسه من کار نمیکنه. وقتی تگ {ckform formname} رو توی یه مقاله میذارم , فرم نشون داده نمیشه. پلاگینشو هم فعال کردم...
خواستم توی یه منو بذارمش. رفتم منو ساختم . ck form css ... رو انتخاب کردم اما نمیشد فرمی رو انتخاب کرد. یعنی اصلا گزینه ای واسه انتخاب فرم نبود. فایل pdf راهنما رو دانلود کردم در همون منو سمت راستش یه گزینه وجود داشت که میشد فرم رو انتخاب کرد اما .
اون گزینه واسه من نبود...
رفتم به عنوان ماژول ازش استفاده کنم که مشکل اولی تکرار شد.
من از جولا 2.5 استفاده میکنم. ایا کسی هست که بتونه کمکی کنه؟
ممنون
در ck 3 روش وجود داره که فرم ساخته شده نمایش داده شه. اما هر 3 روش واسه من کار نمیکنه. وقتی تگ {ckform formname} رو توی یه مقاله میذارم , فرم نشون داده نمیشه. پلاگینشو هم فعال کردم...
خواستم توی یه منو بذارمش. رفتم منو ساختم . ck form css ... رو انتخاب کردم اما نمیشد فرمی رو انتخاب کرد. یعنی اصلا گزینه ای واسه انتخاب فرم نبود. فایل pdf راهنما رو دانلود کردم در همون منو سمت راستش یه گزینه وجود داشت که میشد فرم رو انتخاب کرد اما .
اون گزینه واسه من نبود...
رفتم به عنوان ماژول ازش استفاده کنم که مشکل اولی تکرار شد.
من از جولا 2.5 استفاده میکنم. ایا کسی هست که بتونه کمکی کنه؟
ممنون