PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده پیغام خطا در زمان وارد شدن به مدیریت سیستم

newincept
07-28-2013, 10:23 AM
با سلام

من در زمان وارد شدن به مدیریت سیستم با پیغام خطای

Not Found

The requested URL /not_found was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
مواجه میشم
یعنی در زمانی که این آدرس رو در آدرس بار وارد میکنم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توی سی پنل همه چیز رو چک کردم
ظاهرا مشکلی نیست ولی ...

ممنون میشم راهنمایی کنید

mehdininja
07-28-2013, 04:57 PM
سلام

شما پلاگین تغیر مسیر مدیریت نصب کردید ؟

آیا اخیرا پلاگینی نصب کردید ؟

newincept
07-29-2013, 03:23 PM
بله دوست عزیز

admintools و rsfirewall برای بالابردن امنیت !
ولی پیش از اینکه تنظیماتی انجام بدم این اتفاق افتاده و جالب اینکه همزمان این دو رو روی سایت دیگری هم نصب کردم، ولی با مشکلی مواجه نشدم

حالا با عدم دسترسی به تنظیمات مدیریت چطور میتونم مشکل رو حل کنم ؟
آیا از طریق cpanel میشه کاری کرد ؟

ممنون از توجهتون

mehdininja
07-29-2013, 03:41 PM
آیا از طریق cpanel میشه کاری کرد ؟

بله میشه . برید پوشه پلاگین ها رو از سی پنل باز کنید و پوشه admintools رو حذف کنید . و همینطور کامپوننت رو از سی پنل باز کرده و rsfirewall رو هم حذف کنید .

newincept
07-29-2013, 06:31 PM
بعد از حذف پوشه های مورد نظر ، در زمان لود شدن صفحه اول با این پیغام خطا مواجه میشم :

Fatal error: Class 'RSFirewallHelper' not found in /home/xxxxxxx/public_html/plugins/system/rsfirewall/rsfirewall.php on line 63

newincept
07-30-2013, 06:10 PM
از اساتید محترم تقاضا میکنم راهنمایی کنند
من مدریت سیستم رو از دست دادم و هر کاری که میدونستم رو امتحان کرد و نتیجه نگرفتم !

toto
07-30-2013, 07:53 PM
وارد php admin در cpanel خود شوید سپس وارد دیتابیس شوید و تمام جدولهای rsfirewall رو حذف کنید

mehdininja
07-30-2013, 09:16 PM
برید به

plugins/system

و پوشه rsfirewall رو حذف کنید .

newincept
07-31-2013, 08:33 AM
تمامی فولدرها و جدول های rsfirewall و admintools رو حذف کردم ، ولی حکایت همچنان باقیست !!

mersad
07-31-2013, 10:34 AM
دروود

در پوشه کامپوننت ها در پوشه administrator جستجو کنید فایل ها و فولدر های مرتبط رو حذف کنید

در پناه ایزد

newincept
07-31-2013, 12:14 PM
مشکل در ارتباط با فایل .htaccess بود !
نسخه قدیمی پشتیبان رو جایگزین نسخه موجود کردم و دسترسی به مدیریت ممکن شد

با سپاس از همه دوستانی که زحمت جواب دادن کشیدن ...