PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب

amir707070
07-28-2013, 09:07 PM
اقایون دوستان برادران تورو قران کامل بگید من پدرم سه روز در اومده نتونستم قالب نصب کنم بابا من یک قالب خریدم که 136 مگابایت هست که شامل:
Documentation
Licenses
PSD
Quickstart که شامل kallyas25 و kallyas30 میشه (kallyas) اسم قالب هست.
Standalone
Updates
هست حالا من باید کدوم رو در قسمت افزونه ها اپلود و نصب کنم؟یکی میگه quickstart یکی میگه فعلا quickstart رو نصب نکن یکی میگه standalone من گیج شدم کدوم بالاخره؟ quickstart هم روی هاست داخل public_html قرار دادم و بعد داخل یک پوشه اکسترکت کردم و مانند جوملا شروع به نصب کردم اما در مرحله ی تنظیمات اصلی وقتی روی گزینه ی (نصب اطلاعات نمونه) چند ساعت طول میکشه و اتفاقی نمیفته و مجبورم نصب رو کنسل کنم.
خواهشا کامل بگید من سه روز کلا پای لپ تاپم و نتونستم.
یکی هم گفت قالب رو جداگونه نصب کن. کدوم یکی از بالایی ها رو باید نصب کنم؟فقط کامل.اقا مرساد اگر میشه کامل خودتون توضیح بدید لینک ندید.دوستان دیکه ای هم که بلدن توضیح کامل بدن.

vahidbbooks
07-29-2013, 12:32 AM
با سلام
گل پسر چرا از خود سایتی که ازش این قالب و خریدی نمیپرسی؟؟؟
:)

emad.h
07-29-2013, 04:07 AM
سلام

دوست عزيز اگه ميخاي كامل و بدون دردسر نصب شه همون (quickstart) رو نصب كن . اين روشيه كه توش همه اطلاعات نمونه و تنظيمات و موقعيت ما‍ژول ها از قبل ست شده . تو نصب اطلاعات نمونه هم بگو اطلاعات نمونه نصب نشه !!!! تست كن ببين جواب ميده . چون داره جدول هاي ديتابيس رو ايمپورت ميكنه طبيعي هست كه طول بكشه .

mersad
07-29-2013, 08:19 AM
دروود

دوست عزیز بسته کویک استارت بسته اماده شده از طرف شرکت هست که با تمام جزئیات و اطلاعات نمونه خود شرکت بعد از نصب برای شما نمایش داده میشه

بسته قالب خالی همه خوب قالب هست و میتونید نصب کنید

این بستگه به میل خود شما داره که از کدوم مورد قصد استفاده دارید !

اگر شما جوملا رو نصب کردید دیگه نمیتونید روی اون بسته کویک استارت بریزید یا نصب کنید !!!

مرصاد

در پناه ایزد