PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ای برای قابلیت pdf مطالب

m3hdi.t
07-30-2013, 11:25 AM
با سلام .

من به دنبال افزونه ای هستم { ماژول یا پلاگین } که بتونم برای مطالب امکان خروجی PDF هم داشته باشم مثل پرینت و EMail ...

از پلاگین Root PDF Content (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nMiO2k6MjtzOjU6InBkZidzIjt9) که رایگان هم هستش استفاده میکنم آیکن PDF برای هر مطلب هم نمایش میده اما وقتی ازش خروجی میگیرم فونت فارسی درست نمیتونه بخونه و بهم علامت سوال میده !!

همچنین یکی از بهم مقاله (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) معرفی کرد ام تا مرحله ایجاد فایل pdf.php میرم اما بعد از اون نمی فهمم که چی رو کجا باید کپی کنم و به چه صورت ؟؟!!

ممنون میشم کمکم کنید ...

mersad
07-30-2013, 12:58 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

m3hdi.t
07-30-2013, 01:40 PM
ممنون بابت لینکی که گذاشتید اما من کامل این لینک رو چک کردم !

Root PDF Content (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) : که زبان فارسی رو پشتیانی نمی کنهPrintLogo (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) : که امکان نمایش آیکن پرینت میده همین .
مابقیش هم پولی هستش جز فوکا که اونم این امکان بهم نمیده ...

mersad
08-03-2013, 08:08 PM
متاسفانه درسته

افزونه ها برای این کار پولی هستند

در پناه ایزد