PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل زبان فارسی در جوملای نصب شده 2.5

hal0o0o
07-31-2013, 08:29 AM
سلام من بکیج جوملا رو از سایت دانلود کردم و اون رو روهاستم نصب کردم اما با توجه به این که موقع نصب زبان فارسی رو انتخاب کردم الان سایت من جوملا اینگلیسی داره چه باید بکنم . راهنمایی کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این آدرس سایت من البته من برا نصب زبان از مدیریت اقدام کردم اما ارور میده

hamidy
07-31-2013, 10:25 AM
سلام

کدام نسخه جوملا ؟

جوملا 2.5.13 امکان نصب اطلاعات نمونه و بدون اطلاعات نمونه رو داره که زبان فارسی پیش فرض است.

با چه خطایی روبرو می شید؟

موفق باشید

hal0o0o
07-31-2013, 03:24 PM
سلام

کدام نسخه جوملا ؟

جوملا 2.5.13 امکان نصب اطلاعات نمونه و بدون اطلاعات نمونه رو داره که زبان فارسی پیش فرض است.

با چه خطایی روبرو می شید؟

موفق باشید
دوست من سلام آن مشکل را حل کردم در منویی که حذف پوشه نصب داشت آن زیر برای زبان لین بود . اما سوال من این است که من نیاز به دو و یا سه دیتا بیس دارم و آن را نیز همراه با یوزر ساختم اما گویا نمی توان به روی هاست با چند دیتا بیس مثلا دو سایت داشته باشم لطفا به من کمک کن.

arsham0151
07-31-2013, 06:52 PM
چرا فکر می کنی نمیشه؟؟!
من تو یک هاست 7 تا سایت با 7 تا db دارم؟ مشکل شما در جیست؟

hal0o0o
07-31-2013, 08:39 PM
چرا فکر می کنی نمیشه؟؟!
من تو یک هاست 7 تا سایت با 7 تا db دارم؟ مشکل شما در جیست؟

دوست من/ من دیتابیس و یوزر رو ساختم ولی نمیدونم که دامین ها رو چطور ست کنم که مستقیم به همون سایت مورد نظر بره / اگه میتونی مختصر توضیح بدی وظیفه ساب دامین و اد آن دامین رو و ست کردن دامین ها تو هاست رو