PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد منوی سه سطحی

mahshid868
08-01-2013, 11:48 AM
با سلام
من در جوملا 2.5 یک قالبی استفاده کردم که منوش یک سطحی و میخوام دوسطحی بشه
یعنی با رفتن موس روی زیر منو یک منوی جدید باز شه جلوش به همون سبک اولی میشه راهنماییم کنین با تشکر
سوال بعد اینکه سایت من شامل دو بخش مقاله و پایانامه و سپس قسمت مقالات چهار بخش علمی/ فرهنگی/ ورزشی/ سیاسی
قسمت پایانامه ها هم همیطور و دوباره هر بخش شامل چند بخشه مثلا علمی چندین بخش میشه : پزشکی/ نجومی/ رایانه ای .
من چطور باید مطالبم رو مدیریت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arsham0151
08-01-2013, 08:53 PM
منوی مورد نظر رو بسازید مثلا ورزشی، سپس منوهای زیر هم براش تعیین کنید، بدین ترتیب که یک منوی دیگه بسازید مثل فوتبال و گزینه مادرش رو منوی ورزشی قرار بدید، میشه بدین ترتب:
ورزشی
|
فوتبال

دوباره یک منوی دیگر بسازید و اینبار گزینه مادرش رو فوتبال بزارید :

ورزشی
|
فوتبال
|ــــ مقالات داوری فوتبال

برای مدیریت مطالبتون هم باید در قسمت محتوا>> مدیریت مجموعه، مجموعه های مورد نظر رو بسازید و با درج هر مطلب جدید اونو به مجموعه خاص خودش نسبت بدید

arsham0151
08-01-2013, 08:54 PM
البته بستگی به قالب شما هم داره که آیا از منوی آبشاری پشتیبانی می کنه یا نه

mahshid868
08-08-2013, 07:10 AM
سلام من منوی ابشاری می خوام
توضیحی که دادین آبشاری باز نمیکنه خیلی ساده منو میسازه
برای منوی ابشاری دوتا دانلود کردم ولی بهم میریزه

sarasina888
08-11-2013, 07:53 AM
سلام
میشه بهتر توظیح بدی

mahshid868
08-12-2013, 05:42 AM
با سلام ، من یک منوی سه سطحی افقی تو هدر سایت و یک منوی سه سطحی عمودی واسه سمت راست می خوام ولی خب سطح سومش تو منوی افقیم در هدر نمیاد. باز میشه ولی فقط ایتم اول سطح سومش نشان داده میشه. مثل این
چند تا ماژول منوی اماده فارسی گذاشتم واسه همه همیطوره

مریم85
08-25-2013, 05:42 AM
سلام دوست عزیز گزینه مادر رو هموم عنوان اصلی منو قرار بده

hamidy
08-25-2013, 05:55 AM
سلام

می تونید از این نمونه استفاده کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید