توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتباطات dfd
mjafari27
08-04-2013, 08:13 AM
با سلام
من چند صفحه داکیومنت از ازتباطات dfd و ... از جداول جوملا نیاز دارم برای پروژه دانشگاه.هزینه آن را هم پرداخت میکنم.
از دوستان اگر کسی میتواند اماده کند یا ماده دارد لطفا خبرم کنه
ممنون
09134058263
مهدی.
08-04-2013, 09:53 AM
سلام
تا اونجایی که من میدونم DFD یک چارت سازمانی و نوع ذخیره و ارتباطات سازمان است ! (توضیح خیلی ساده و مختصر و ضمنی)
قبلاً برای خودم این چارت رو آماده کرده بودم و به استاد عزیز تحویل داده بودم :) اگر سر کلاس نشسته باشی میتونی انجامش بدی ! هر استادی هم با یکسری موضوع و حساسیت خاص خودش تدریس میکنه و توی خروجی هم همونو میخواد ! بعد از 5 ترم که برای دوستان همکلاسی و استادهای مختلفشان بهشون کمک کردم برای این موضوع میدونم که اگر کسی برات انجام هم بده بعدش احتمال خیلی زیاد استادت میخواد قبول نکنه و ... !
بهتره خودت مشغولش بشی از الان و با نکاتی که استاد گفته راش بندازی. چیز خاصی هم نیست
ارتباطات رو باید تنظیم کنی و ... .
سوالی از جوملا داشتی برای این منظور همینجا مطرح کن بهت توضیح میدیم تا بتونی تهیه کنی این dfd رو !
انشاالله در انتها هم تاپیک برای دیگران که نیاز دارن به چنین چیزی به درد بخور خواهد شد.
من الله توفیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.