توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال يك مشكل خييييييييييييلي مهم
yaemamreza
08-07-2013, 04:56 PM
سلام من جوملا 2.5 نصب كردم در صفحات داخلي مانند اخبار سرويس ها ادامه مطلب كامپوننت فوكاگالري و... صفحات سفيد و مطالبش نامنظم ميشه لطفا بگيد چيكار كنم؟
مهدی.
08-07-2013, 05:00 PM
سلام
آخر صفحه سفید میشه یا نامرتب میشه !؟
عکس ازش بگیر بزار ببینیم یا آدرس رو بده ببینیم !
من الله توفیق
yaemamreza
08-07-2013, 05:11 PM
[اينم عكسش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
yaemamreza
08-07-2013, 06:13 PM
سلام
آخر صفحه سفید میشه یا نامرتب میشه !؟
عکس ازش بگیر بزار ببینیم یا آدرس رو بده ببینیم !
من الله توفیق
همه مطالب صفحه نامرتب ميشه اينم عكسش :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
08-08-2013, 04:35 AM
سلام
سایت شما که الان بدون مشکل باز میشه !
مشکل برطرف شده یا ... ؟
من الله توفیق
yaemamreza
08-08-2013, 06:22 AM
نه حل نشده در صفحات داخلي نامنظم ميشه به آدرس زير بريد و روي اخبار كليك كنيد روي خبر اول كليك كن ببينيد چي ميگم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين ايميلم تو ر و خدا كمك كنيد مشكل اصليم فقط نامرتب بودن صفحات داخليه اينم ايميلم زود جواب بديد :
AbolfazlGHarani@gmail.com
مهدی.
08-08-2013, 08:12 AM
قالبتون مشکل داره !
بررسی کنید با قالب پیشفرض جوملا هم این مشکل رو دارید ؟
من الله توفیق
yaemamreza
08-08-2013, 09:16 AM
سلام آره با هاستينگ هم مطرح كردم گفتن مشكل از قالبه يا تنظيماته جوملا ولي وقتي قالب پيش فرض جوملا رو انتخاب ميكنم تمام منوها حذف ميشن و فقط در قالب sina منو ها مياد تورو خدا بگو چيكار كنم حل بشه؟بيشتر و كامل توضيح بديد من تازه سايت ساختم اگه مشكل نامنظم بودن صفحات در همه قالبها بود چيكاركنم؟ضمنا چيكار كنم كه منوها در ساير قالبها هم بياد؟با سرعت جواب بديد
مهدی.
08-08-2013, 09:44 AM
کلاً پاک کن همه چیز رو ! از جوملای این سایت استفاده کن ! ظاهراً اون سایتی که دانلود کردی یه مقدار خرابکاری کرده !
من الله توفیق
yaemamreza
08-08-2013, 02:18 PM
آقا جولا 2.5 را حذف كردم و نسخه سه را از همين سايت دانلود و نصب كردم بازم درست نشد اينم عكس همان مشكل در نسخه جديد جوملا:
اگه باور نداري به سايت زير برو و روي اخبار كليك كن بعد روي خبر اول كليك كن تا ببيني:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا چيكار كنم؟ دارم ديوونه ميشم تورو خدا يه جواب صحيح بدين
مهدی.
08-08-2013, 02:33 PM
همین سورس و همین قالب رو من استفاده کردم و مشکلی نداشته ! به مدیر سرور بگو مشکل داری !
یکبار از تنظیمات کلی برو و کلاً تنظیمات مربوط به sef رو همه رو بزار روی خیر ! ببین درست میشه !؟ اگر درست بشه یعنی سرور ضعف داره و بهتره که از شر سرور و مدیر سرور ضعیفت خداحافظی کنی ! (سرورت که ویندوز نیست!؟)
ضمناً سعی کن خونسردی خودت رو حفظ کنی ! بخوایی مثل جمله آخرت باشی یوزرت رو میفرستم توی بلک لیستم که تاپیکهات رو کلاً نبینم ! من ادمین نیستم اینجا که ناز کسی رو بکشم ! اینجا جواب میدم به خاطر علاقم ! حوصله مسخره بازی و لوس بازی هم ندارم !
من الله توفیق
yaemamreza
08-08-2013, 02:50 PM
نه سرورم لينوكس هست داداش چرا ناراحت ميشي قصد جسارت نداشتم خودمو ميگفتم از يه طرف بيماري لا علاج دارم از يه طرف هم در هيچي شانس ندارم درست نشد بازم
مهدی.
08-08-2013, 03:10 PM
سرور مشکل داره بدون شک ! تمام پیش نیازهای جوملا رو سرور پشتیبانی میکنه ؟
توی تب آخر قسمت مدیریت افزونه ها ایرادی نگرفته ؟
من الله توفیق
yaemamreza
08-08-2013, 03:34 PM
نه اگه وردپرس نصب كنم درست ميشه؟ اطلاعات زيادي ندارم اگه هاستم رو به يه سرور ديگه انتقال بدم هزينش زياده؟؟ كدام سرور خوبه؟
مهدی.
08-09-2013, 04:15 AM
وردپرس رو هم تست کن ! شاید با وردپرس مشکل نداشته باشه !
تغییر سرور هزینه خیلی بالایی نداره ! توی تبلیغات همین فروم نگاه کنی بعضیهاشون قیمتاشون بدک نیست ! از این ارزونتر هم هست که میتونی توی اینترنت پیدا کنی ! بیشتر تفاوت سرورها توی همینجور موارد هست و پشتیبانیشون و بکاپ و کیفیت و ... .
هرچی پول بدی آش میخری رو تو هاست خوب درک میکنی !
من الله توفیق
yaemamreza
08-09-2013, 06:16 AM
اونو حذف كردم وردپرس نصب كنم با اينكه تنظيمات wp-config.php رو با دقت انجام ميدم و سيو ميكنم وارد administrator سايتم نميشه تا نصب كنم اينم عكسش ميشه بگي چيكاركنم؟ممنون<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
08-09-2013, 08:50 AM
از متخصصین وردپرسی باید سوال کنی !
انجمن وردپرس برای همین کارا فعالیت میکنه. اینجا تخصص روی جوملاست و اونجا هم وردپرس ! از خود بچه های وردپرس بخواه که برای وردپرس کمک کنن !
من الله توفیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.