توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حتما بخوانید: یک نکته بسیار مهم در رابطه با سئو سایت
morteza93
08-10-2013, 12:18 PM
بسیار مهم، اساتید بزرگوار لطفا کمک کنید
سلام عیدتون مبارک
همانطور که خودتون میدونید و بارها در این باره بحث شده، در حال حاضر گوگل هر کدام از صفحات سایت ما را به 4 آدرس بلکه بیشتر شناسایی می کند.
مثلا:
joomlafarsi.com
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و هم چنین
joomlafarsi.com/index.php
و ....
بلاشک این موضوع بسیار برای سئو سایت مضر است.
روش های متفاوتی برای بستن بقیه آدرس ها و ریدارکت کردن روی یک آدرس هست.
ولی خواهشمندم شما با توجه به تجربتون بفرمایید چگونه بصورت اصولی در سی پنل و یا هر جایی که میشه، این کار را کنیم و اینکه آدرس اصلی کدوم یکی از این آدرس ها باشد بهتره؟
مهدی.
08-10-2013, 01:49 PM
سلام
joomlafarsi.com/index.php که بخوایی نخواهی آش کشک خالته ! چون با توجه به ساختار جوملا نمیشه روی این ادرس چیزی رو قفل کرد !
joomlafarsi.com و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یکی هستن !!! بیخودی یدونه گزینه اضافه کردی !
همچنین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم یکی هستن !!!
http یک پروتوکل هست ! به هر حال اول آدرس هست ! چه نمایش داده بشه توی آدرس مرورگر چه نشه ! جزئی از آدرس هست و نه میشه حذفش کرد و نه میشه بی دلیل اضافه کرد ! دیفالت هست !
پس میمونه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که بهتره یکیش انتخاب بشه و با استفاده از htaccess یکی رو قفل کنید !
روشهای زیادی برای این منظور هست که یکیش کد دستی توی htaccess هست !
توی دانشنامه جوملا فارسی در اینرابطه قبلاً اموزشی تهیه شده که میتونی بری بخونی ! قفل کردن www سرچ کنی میادش !
پانوشت»:
در مورد پیغام خصوصی هم به من مربوط نمیشه که بررسی کنم ! به یکی از مدیران انجمن ارسال کن و ازش بخواه برات رسیدگی کنه ! من یوزر و پسورد رو ندیده پاکش کردم رفت ! حوصله اتفاقای بعدش رو ندارم ! کم نبودن افرادی که براشون کمک کردم و بعدش یه اشکال دیگه توی سایت رو انداختن گردن ما و دردسر شدن ! من ترجیح میدم کمتر لطف کنم کمتر هم درگیر بشم ! مدتها هستش دستم رو داغ کردم ! شما میتونی اون فحشهایی که داری توی ذهنت به من میدی رو نثار اون دسته از افرادی کنی که این دید رو در من بوجود آووردن !
محدودیت ارسال پیغام خصوصی باعث شد اینجا جوابتو بدم ! برم بشینم پیغامها رو پاک کنم بلکه فضا باز بشه :دی
من الله توفیق
morteza93
08-11-2013, 02:04 AM
درود بر شما
درست می فرمایید.
به نظرم اگر روی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یعنی به این شکل تنظیم کنیم بهتر باشه.
پس طبق فرموده شما کد مربوطه را به htaccess اضافه می کنیم.
بسیار از زحماتتان ممنونم
محمدعلی
08-11-2013, 02:44 AM
پانوشته پانوشت:
همیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــشه ی تاریخ بودن عده کمی که باعث بشن عده زیـــــــادی رو به محدودیت بکشن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.