توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نبودن ماژول در هیچ پوزیشنی
ramintbt
08-12-2013, 04:53 AM
سلام
من امروز به یه مشکلی بر خوردم دارم قالب یه سایت رو ادیت می کنم اما در پایین صفحه سمت چپ
Welcome to JSN Metro (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مطلب رو حذف کردم از مدیریت جوملا و همچنان مطلب روی صفحه اصلی سایت پابرجاست
و نکته جالب تر این که هیچ پوزیشنی نداره که بخوام این ماژول رو کلا حذف کنم
داخل ماژول هامم گشتم نبوده
از اساتید کسی راهی بلد هست که بشه حذفش کرد یا بشه درستش کرد که بشه مطلب گزاشت؟؟؟!؟!؟!1:(
آدرس سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
navid.ok
08-12-2013, 05:44 AM
سلام
به نظر میاد مطلب باشه.
تو محتوای سایتتون را بررسی کنید.
شاد باشید
مهدی.
08-12-2013, 08:40 AM
سلام
در مدیریت مطالب - آیدی 497 یا 101 رو حذف کنید ! دقیق یادم نیست کدوم به کدوم بود :دی
من الله توفیق
ramintbt
08-12-2013, 09:18 AM
سلام
در مدیریت مطالب - آیدی 497 یا 101 رو حذف کنید ! دقیق یادم نیست کدوم به کدوم بود :دی
من الله توفیق
ممنون
آیدی 101 بود حذف کردم ولی هنوزم رو صفحه اصلی سر جاشه !!!!!
راه دیگه ای نداره؟
الان هیچ مطلبی با این موضوع داخل مطالبم نیست!!
ramintbt
08-12-2013, 09:20 AM
سلام
به نظر میاد مطلب باشه.
تو محتوای سایتتون را بررسی کنید.
شاد باشید
ممنون
بله مطلب من مطلب رو پاک کردم اما نه مطلب عوض شد با مطلب دیگر همون مجموعه نه از صفحه اصلی سایت پاک شد!!!!!!!!!
اگر راهی بلد هستین می شه راهنمایی کنید؟
مهدی.
08-12-2013, 09:40 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه ماژول هم هست که باید پاک کنید !!!
ramintbt
08-12-2013, 11:03 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه ماژول هم هست که باید پاک کنید !!!
خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون
اکثر پوزیشن هایی که داخل قالب نشون میدرو تک تک غیر فعال کردم اما بازم سر جاشه (ماژولاشو)
ماژول چه پوزیشنیو باید پاک کنم؟!
درست معلوم نیست کدوم پوزیشن مال این ماژوله!!
مهدی.
08-12-2013, 05:57 PM
همه ماژولها رو غیر فعال کردی باز هم این قسمت بود ؟!
اگر آره هست جواب بهتره بدونی توی قالب باید جا داده باشن ! دنبال همین متن بگرد توی قالب با نات پد ++ :)
من الله توفیق
ramintbt
08-14-2013, 12:10 PM
همه ماژولها رو غیر فعال کردی باز هم این قسمت بود ؟!
اگر آره هست جواب بهتره بدونی توی قالب باید جا داده باشن ! دنبال همین متن بگرد توی قالب با نات پد ++ :)
من الله توفیق
سلام
خسته نباشید
آقا مهدی من یه سری کد مربوطه پیدا کردم css حذف کردم استایلش رفت ولی همچنان مطلب و عکس سره جاشونن
تمام فایل های قالب هم زیرو رو کردم اما به جایی نرسیدم
نمیره شما راهی بلدی بشه اسم فایل هایی که این مطلب توشه پیدا کرد؟؟؟؟
مهدی.
08-14-2013, 01:00 PM
از مدیران بخواه برات لاگین کنن و بررسی کنن ! :)
من حوصله ندارم قالب رو نصب کنم ببینم داستانش چیه ! باید جایی نصب شده باشه و یه کوچولو وقت بزارم ! با توجه به قوانین هم من نمیخوام از شما یوزر بگیرم :)
من الله توفیق
ramintbt
08-14-2013, 02:59 PM
من کلا هر آنچه داخل هاست بود تک تک تغییر اسم دادم اما این مطلب سر جاش بود بازم!!!!!!!!!
ممکن هست از جای دیگه خارج از هاست من فراخوانی بشه؟؟؟؟؟
فقط داخل جوملا Componets\com_content رو که تغییر نام دادم
پیغام زیر رو داد
404 - کامپوننت پیدا نشد
شما به دلایل زیر نمی توانید این سایت را ملاحظه نمایید
مطلب از انتشار خارج شده باشد
یک موتور جستجو که یک لیست تاریخ گذشته از این سایت دارد
a آدرس اشتباه تایپ شده است
شما به این صفحه دسترسی نداشته باشید
منبع خواسته شده پیدا نشد
در هنگام پردازش درخواست شما خطایی رخ داده است
لطفا یکی از صفحات زیر را امتحان کنید:
صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اگر واقعا در این مورد مصمم هستید لطفا با سرپرست سایت تماس بگیرید و خطای زیر را گزارش دهید.
کامپوننت پیدا نشد
با سلام
مشخصات جوملا را به صورت خصوصی ارسال نمایید تا بررسی کنم
موفق باشید
ramintbt
08-27-2013, 11:06 AM
از مدیران بخواه برات لاگین کنن و بررسی کنن ! :)
من حوصله ندارم قالب رو نصب کنم ببینم داستانش چیه ! باید جایی نصب شده باشه و یه کوچولو وقت بزارم ! با توجه به قوانین هم من نمیخوام از شما یوزر بگیرم :)
من الله توفیق
سلام من با چند نفر از دوستان قالب رو زیرو کردیم اما معلوم نیست این مطلب از کجا لود میشه!!!!!!!:(
چطور میشه با مدیران تماس گرفت که لطف کنن چک کنن؟
لطفا کمک کنید من گیر این قالبم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.