ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشـــــــکل در ثبت نام کاربر

Along
08-16-2013, 10:19 AM
سلام، خسته نباشید.

سایت من روی لوکال هست فعلا ،

مشکل اینه که وقتی به عنوان کاربر میخوام عضو سایت بشم ، پس از وارد کردن اطلاعات و اینتر ، این صفحه میاد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

وقتی هم که از توی مدیریت کاربر جدید ایجاد کردم ، بعد ورود این پیغامو میده :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مشکل از چیه؟!:idk:

mersad
08-16-2013, 11:16 AM
دروود

کاربر فعال شده هست ؟!
از افزونه ای خاص برای ثبت نام استفاده میکنید ؟

در پناه ایزد

Along
08-18-2013, 07:57 AM
دروود

کاربر فعال شده هست ؟!
از افزونه ای خاص برای ثبت نام استفاده میکنید ؟

در پناه ایزد

بله از دیتابیس هم که چک میکنم ، کاربر ثبت شده.

ازین استفاده میکنم :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ماژول-ورود-و-خروج-ثبت-نام-فارسی-گوشه-ی-سایت/page2?p=249410#post249410

shmata
08-18-2013, 10:57 AM
چند حالت ممکنه داشته باشه :
1. از مدیریت ماژول ها در ماژول login صفحه ای رو مشخص کردید که کاربر بعد از وارد شدن به اون صفحه بره ولی اون صفحه الان وجود نداره یا غیر فعاله .
2. در فایل index.php قالب تون

<jdoc:include type="component" />

وجود ندارد.

Along
08-18-2013, 02:25 PM
چند حالت ممکنه داشته باشه :
1. از مدیریت ماژول ها در ماژول login صفحه ای رو مشخص کردید که کاربر بعد از وارد شدن به اون صفحه بره ولی اون صفحه الان وجود نداره یا غیر فعاله .
2. در فایل index.php قالب تون

<jdoc:include type="component" />

وجود ندارد.

ببخشید این index.php کجای سایته که چک کنم ببینم این کد هست یا نه؟!

mersad
08-22-2013, 07:42 AM
ایندکس اصلی قالب

اما شما میتونید همین مورد رو در مدیریت جوملا چک کنید

مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > ورود کاربران > در پارامترهای سمت چپ میتونید بررسی کنید

در پناه ایزد