PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايش افزونه در موقعيت كانتنت

reza11000
08-16-2013, 07:22 PM
سلام دوستان
من يه كم مبتدي هستم . به همين علت ممكنه كه سئوالم هم خيلي مبتدي باشه !!!
ما اگه بخواهيم يه ماژول رو در قسمت كانتنت نشون بديم ( بجاي متن اصلي) چه كار كنيم ؟ موقعيت رو چي انتخاب كنيم ؟
علت اينكه اينو ميخوام اينه كه ميخوام از ماژول اسلايد شو در يه مطلبي كه هيچ متني نداره ميخوام استفاده كنم . اما اگه حالت مطلب نداشته باشه كه نميشه به منو لينك داد . به همين خاطر ميخوام در كانتنت بزارم و نشونش بدم.
اصلا كارم درسته ؟

mersad
08-16-2013, 08:13 PM
دروود

میتونید از پلاگین ها استفاده کنید
و برای قصد شما پلاگین sige پیشنهاد میکنم که در بخش افزونه های جوملا فارسی موجود هست

در پناه ایزد

reza11000
08-17-2013, 09:26 AM
دروود میتونید از پلاگین ها استفاده کنید و برای قصد شما پلاگین sige پیشنهاد میکنم که در بخش افزونه های جوملا فارسی موجود هست در پناه ایزدممنون اقا مرصاديه سئوال فوق ابتداييمثلا همين پلاگين sige رو چيكارش بايد بكنيم كه توو كانتنت نشون بده ؟ آخه پلاگين ها كه مثل ماژولها موقعيت نداره كه مثلا بگيم برو فلان موقعيت قالب قرار بگير !!!پلاگين ها رو چجوري بايد بياريم ؟ ميشه در مورد پلاگيني كه گفتيد يه مثال بزنيد .ممنون

مهدی.
08-17-2013, 10:57 AM
سلام

پلاگینها یک قطعه کد دارند که میتونید ازشون توی محتوا (هرجایی که ویرایشگر میتونید داشته باشید) استفاده کنید ! در توضیحات پلاگینها قطعه د و روش استفاده موجود هست که میتونید مطالعه فرمایید.

من الله توفیق