PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در فروشگاه ساز ويرچومارت

aminamin
08-18-2013, 10:42 AM
با سلام

در وبسايت و قالب وقتي كه زبان را روي فارسي قرار ميدم

محصولات ديگه نمايش داده نميشه و داخل فروشگاه ساز ويرچومارت هم هيچ محصولي نمايش نميده و اين خطا را ميده

vmError: exeSortSearchListQuery Table 'fofrt.zuo57_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `zuo57_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `zuo57_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `zuo57_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name DESC

اين دموي قالب هست لطفا ببينيد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وقتي زبان را روي فارسي قرار ميديم كلا ديگه هيچي نمايش داده نميشه

خود قالب راست چين هم پشتيباني ميكنه ولي زبان بايد روي لاتين باشه

فارسي كه ميشه چپ چينش هم درست نمايش نميده

aminamin
08-21-2013, 11:41 AM
سلام

از دوستان كسي نتونست اين مشكل را پيدا كنه و راهنمايي كنه

الان چند روز هست اين تاپيك را زدم

مهدی.
08-22-2013, 09:31 AM
سلام

یکبار وارد ویرتومارت بشید و به تنظیمات زبان برید و اجازه بدید که پایگاه داده برای زبان فارسی در ویرتومارت رفرش بشه

بعد حتماً به مدیریت افزونه ها برید و روی دیتابیس کلیک کنید و فیکس رو بزنید و بعد با ویرتومارت کار کنید !

ضمناً زبان بخش مدیریت مشخص کننده زبان محصول شما است :)

من الله توفیق

aminamin
08-22-2013, 01:07 PM
سلام

ببخشيد ولي الان ديگه كلا فقط يه صفحه سفيد مياد و هيچي باز نميشه

aminamin
08-22-2013, 01:28 PM
خوب الان اون كاري را كه گفتيد را به درستي انجام دادم

ولي هيچ فرقي نكرد . ببينيد فقط زماني كه زبان را روي فارسي قرار ميدم نمايش داده نميشه

مهدی.
08-22-2013, 02:06 PM
یکبار وارد ویرتومارت بشید و به تنظیمات زبان برید و اجازه بدید که پایگاه داده برای زبان فارسی در ویرتومارت رفرش بشه

زبان فارسی و انگلیسی رو اضافه کنید ! :)

aminamin
08-22-2013, 03:44 PM
زبانها روي سايت نصب هست و الان پيش فرض روي فارسي هست

مهدی.
08-22-2013, 05:09 PM
میشه یه عکس از این مشکل ببینم !؟

من الله توفیق

aminamin
08-22-2013, 10:51 PM
سلام

من كه دمو ازش گذاشتم نياز به عكس هست؟

اين دموي اصلي قالب هست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اينم دموي قالب وقتي زبان بخش كاربري را روي فارسي قرار ميديم

وقتي روي فارسي قرار ميگيره نه راست چين و نه چپ چين درست نمايش داده ميشه

مهدی.
08-22-2013, 11:16 PM
باید یکی از مدیرها رسیدگی کنه ! نمیشه توی تاپیک ظاهراً به این موضوع رسیدگی کرد ! :)

من الله توفیق

aminamin
08-23-2013, 10:09 AM
سلام

خوب نظر مديران چيه آيا كمك ميكنند؟

aminamin
08-26-2013, 01:39 PM
سلام

از دوستان هيچ كسي نتونست اين مشكل را پيدا كنه

خواهشا راهنمايي كنيد.