توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ثبت نام
کاربر جوملا
08-19-2013, 10:06 AM
سلام
من به یک ماژول احتیاج دارم که فقط و فقط کار ثبت نام رو انجام بده
معرفی میکنید؟!
ممنون
با سلام
لطفا میشه این ماژولی را که نیاز دارید کاملتر توضیح دهید
موفق باشید
کاربر جوملا
08-19-2013, 03:04 PM
با سلام
لطفا میشه این ماژولی را که نیاز دارید کاملتر توضیح دهید
موفق باشید
میخوام یه درخواستی توی سایت ثبت بشه که مثل فرم ثبت نام یه فیلدهایی پر بشه و درخواست سند بشه برای مدیر سایت.
mortaza_max
08-19-2013, 04:35 PM
خب میتونید با ار اس فرم این کار رو بکنید. فیلدهای اضافی برالی درخواست از کاربر بخواهید تا ببینید که واقعا کاربر مورد نظر شماست یا نه. و با استفاده از پلاگین اتصال به عضویت جوملا میتونه توسط فرم آر اس فرم عضو شه واطلاعاتش به ایمیل و در دیتابیس ذخیره بشه تا بررسی نمایید. و یا اینکه اطلاعات رو بگیرید با استفاده از آر اس فرم و خودتون بعد از بررسی دستی ثبت نام نمایید.
کاربر جوملا
08-19-2013, 07:46 PM
من همیشه با فابریک این فرمو میزنم اما میخوام ماژول باشه که توی هر سایت نخواد کار اضافی انجام بدم و با یه نصب حل شه.
مهدی.
08-22-2013, 08:53 AM
میخوام یه درخواستی توی سایت ثبت بشه که مثل فرم ثبت نام یه فیلدهایی پر بشه و درخواست سند بشه برای مدیر سایت.
سلام
خیلی راحت خود جوملا این امکان رو داره ! فرم عضویت جوملا رو با یک ماژول ساده که توی extensions.joomla.org هستش میتونید به این نتیجه برسید !
فقط کاتفی هست اون ماژول عضویت سریع رو نصب کنید و منتشر کنید تا فرم عضویت در ماژول نمایش داده بشه !
من الله توفیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.