توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف لینک از صفحه اصلی
lovemet
08-22-2013, 09:39 AM
سلام.چند وقت پیش متاسفانه سایتم هک شده بودو در حال حاضر مشکل حل شده.ولی مشکلی که امروز بهش پی بردم وجود یه لینک پایین home page که فکر کنم زمانی که سایت هک شده بود توی صفحه اصلی سایت قرار گرفته.( با فلش مشخص شده)الان چجوری میتونم این لینک رو حذف کنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
08-22-2013, 09:53 AM
سلام
باید کدها بررسی بشه تا بشه حذفش کرد !
همین نوشته و آدرس رو توی کل سایت جستجو کنید با استفاده از notepad++ تا پیداش کنی!
البته احتمالاً توی قالب سایت باید ریخته باشه این دستور رو ! یا قالب کامپوننت مطلب یا ... !
من الله توفیق
lovemet
08-22-2013, 10:06 AM
سلام
باید کدها بررسی بشه تا بشه حذفش کرد !
همین نوشته و آدرس رو توی کل سایت جستجو کنید با استفاده از notepad++ تا پیداش کنی!
البته احتمالاً توی قالب سایت باید ریخته باشه این دستور رو ! یا قالب کامپوننت مطلب یا ... !
من الله توفیق
میشه یکم بیشتر توضیح بدین توی چه فایلی باید با ++notepad دنبال اون آدرس بگردم؟
ممنون
مهدی.
08-22-2013, 12:30 PM
notepad++ یک قسمت جستجو داره که توی همه فایلها رو میگرده برات ! فقط کافیه پوشه رو بهش بدی !
من الله توفیق
lovemet
08-22-2013, 05:11 PM
سلام
من یه بک آپ از home dir گرفتم و بعد از آن زیپ کردن اون آدرس رو با برنامه جستجو کردم ولی چیزی پیدا نشد.دستور شما رو درست انجام دادم؟
مهدی.
08-22-2013, 05:13 PM
فایل زیپ رو با نات پد ++ نمیتونی بگردی !
از روی هاست هم نمیتونه بگرده !
باید بیاریش روی کامپیوترت و آدرس پوشه رو بدی نه فایل زیپ رو !
من الله توفیق
lovemet
08-22-2013, 05:16 PM
بله همین کارو انجام دادم.اون متن بالا که نوشتم شاید گویا نبود:d
مهدی.
08-22-2013, 05:18 PM
هیچ جای سایتتون نبود !؟
کلاً هیچی پیدا نکرد !؟
چی سرچ کردی ؟!
من الله توفیق
lovemet
08-22-2013, 06:24 PM
از find in files اسم سایت ولغت های تشکیل دهندشو سرچ کردم مثل seguros ولی اوی خطی رو که با فلش مشخص کردم رو نشون نمیده
مهدی.
08-22-2013, 08:59 PM
تنها راه که ممکن هست برای شما پیچیده باشه firebug هست که باید با لاگین به اف تی پی سرور و کمک گرفتن از این پلاگین فایرفاکس پیگیری کنید این قسمت از سورس از کجا نشأت میگیره تا بتونید دنبالش کنید !
ممکن هست کد شده باشه و به همین خاطر توی جستجو ها دیده نمیشه !
با تغییر قالب مشکل حل نشد ؟
با اور-رایت کردن فایلهای جوملا چی ؟
من الله توفیق
lovemet
08-23-2013, 05:37 AM
متاسفانه این سایت توسط یک شرکت طراحی سایت انجام شده و با ورژن 1.5.17 نوشته شده.قسمت امنیتی هاست هم علت هک شدن سایت رو ورژن پایین جوملا و یه کامپوننتی به اسم فابریک تشخیص داد.به نظر میاد دوباره باید سایت رو آپلود کنم روی هاست.چون فایل بک آپ رو وقتی روی کامپیوتر extract کردم آنتی ویروس توی فایل ها چندتا تروجان پیدا کرد و وقتی خواستم اون فایل رو از طریق file manager سی پل پاک کنم پاک نمیشه و دوباره برمیگرده
مهدی.
08-23-2013, 01:08 PM
15.17 فکر کنم براش بیشتر از 9 تا روش هک هست ! آپدیتش کن ! پچی هم که برای جوملا توی همین ماه منتشر شد رو روش اجرا کن ! امنیتش اوکی میشه ! :)
ولی باید هاست بهت کمک کنه که بتونی فایلها رو حذف کنی! دسترسی اونها بالاتر هست و با دستورهایی میتونن اینکار رو ساده تر کنن و حتی بهتر دنبال شلرها بگردن ! find shell کلید واژ] خوبی براشون هست اگر بلد نیستن ! :)
من الله توفیق
lovemet
08-24-2013, 02:27 PM
الان من پکیچ Joomla_1.5.0_to_1.5.26-Stable-Patch_Package رو باید توی root سایت upload&extract کنم تا به نسخه 26 آپدیت بشه؟و بعد اون پچ امنیتی رو هم به همین صورت؟
هاستم شرکت hostgator هستش که بنظرم کارشون ردیفه!!! ;) البته درخواست اسکن دادم و خودشون مشکل اون فایل ها رو حل میکنن.
مهدی.
08-24-2013, 03:14 PM
بله !
توی وبلاگ من هم که الان توی امضام هست بری میتونی فایلهاش رو بدست بیاری ساده تر ! :) مراحل ارتقا رو آسونتر دنبال میکنی !
من اله توفیق
lovemet
08-25-2013, 08:54 AM
الان با این پیغام مشکل امنیتی حل شده؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
08-25-2013, 09:37 AM
اگر قبلش به نسخه 1.5.26 ارتقا داده باشید و این پچ رو بعدش بریزید مشکل امنیتی شما حل شده و اگر روی پوشه administrator رمز داشته باشید و از افزونه آلوده یا دارای باگ امنیتی استفاده نکنید جای هیچ نگرانی در این لحظه تا انتشار باگ امنیتی دیگری نیست.
من الله توفیق
lovemet
08-25-2013, 08:21 PM
بله تمام فرمایشات شما رو انجام دادم.یک موضوعی که الان متوجه شدم اون لینک مزاحم که تو پست اول عکسش رو گذاشتم وقتی این آدرس PAMCO.CO رو تایپ میکنم وجود داره در صورتی که وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو تایپ میکنم سایت مشکلی نداره و اون لینک وجود نداره :eek:
مهدی.
08-25-2013, 09:15 PM
متوجه منظورتون نشدم !
یعنی با www و بدون اون سایت شما متفاوت باز میشه ؟
lovemet
08-26-2013, 06:55 AM
با تایپ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اون لینک مزاحم وجود نداره
با تایپ pamco.co اون لینک مزاحم وجود داره(عکس پست اول)
مهدی.
08-26-2013, 09:21 AM
دوست عزیز شما یک بک لینک ایجاد کن توی قالبتون یا سایتتون دارید که اینکار رو داره هر بار با آدرسهای مختلف انجام میده. تنها راه چاره اینه که کامنت <!--start-add-div-content--> رو پیدا کنید و تا کامنت <!-- BEGIN: HEADER --> هرچی این بین هست رو بررسی کنید و اگر از این قسمت هست پاک کنید !
استفاده از قالبهای نال شده چنین مشکلاتی رو هم در بر داره ! پیشنهاد میکنم قالب رو از جوملارت خریداری کنید و نال شده استفاده نکنید ! :)
من الله توفیق
lovemet
08-26-2013, 05:07 PM
ممنون از کمکی که کردین.اون کامنت رو پیدا کردم و کامل حذفش کردم و مشکل سایت برطرف شد.البته فعلا!
این قالب هم تا اونجایی که یادمه طراحی شده است وکلی هم پول بابتش داده شده
بازهم از وقتی که گذاشتین وجاب دادین ممنون
مهدی.
08-26-2013, 05:56 PM
ممنون از کمکی که کردین.اون کامنت رو پیدا کردم و کامل حذفش کردم و مشکل سایت برطرف شد.البته فعلا!
این قالب هم تا اونجایی که یادمه طراحی شده است وکلی هم پول بابتش داده شده
بازهم از وقتی که گذاشتین وجاب دادین ممنون
قالب شما نال شده هست و باز هم ممکن هست جایی چیزی نهفته باشه و مشکل دیگه ای براتون در آینده به وجود بیاره ! از جمله هک شدن بصورت ناپلئونی !
پیشنهاد میکنم قالب رو از سایت اصلی joomlart.com خریداری کنید تا نگران نباشید و از آخرین بروزرسانی های قالب هم استفاده کنید !
من الله توفیق
lovemet
08-26-2013, 08:22 PM
از کجا میتونم اسم قالب رو بفهمم تا بتونم توی جوملا آرت در صورت امکان خریداریش کنم؟
مهدی.
08-26-2013, 11:20 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>_vauxite
برای خرید قالب میتونید با من در ارتباط باشید ! :)
در فایلهای css قالب میتونید نام قالب رو در ابتدای خط و مشخصات جوملارت رو مشاهده کنید ! editor.css یک نمونه از این فایلها هست که فراموش کردن رینیم کنن و ... ! :)
من الله توفیق
lovemet
08-27-2013, 05:30 AM
بله داخل فیل های css مشخصات قالب رو نوشته بود.ولی از کجا میشه تشخیص داد که قالب نال شده ست چون کاملا با دمو فرق داره؟
مهدی.
08-27-2013, 07:57 AM
قالب شما از سایتی دانلود شده و اون سایت کدهای مخرب خودش رو قرار داده ! این مشکل بزرگی در سایت شما خواهد بود و هست و باعث افت رنکینگ سایت شما شده و بک لینکهای زیادی از سایت شما به سایتهای پورنو و ... هست که گفتن نداره !
قالب رو احتمالاً تغییراتی درونش دادند ! پیشنهاد میکنم قالب اصلی رو تهیه کنید و مشابه این قالب فعلی کنید (هرچند قالب اصلی خیلی بهتر هست !)
حتی بهتر میدونم قالب جدیدی رو استفاده کنید و نسخه جوملای خودتون رو به 2.5 یا حتی 3.1 ارتقا بدید !
لین قالب جزء قالبهای از دور خارج شده جوملارت است و نسخه 2.5 و 3.1 این قالب هم موجود نیست و در آینده نیز مشکل خواهید داشت !
البته در رابطه با سئوی قالب هم چون با استانداردهای خیلی قدیم تهیه شده اصلاً مناسب نیست و باعث افت امتیاز سئو هم میشه ! :)
اگر نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید میتونم تلفنی با شما در ارتباط باشم.
من الله توفیق
somayeh.geravand
08-27-2013, 08:05 AM
زمانی که جوملا رو نصب میکنم قسمتی که نام دیتابیس دو میپرسه نام رو که وارد میکنم پیغام میده میگه امکان برقراری ارتباط با دیتابیس رو نداره در حالیکه قبلا اونو ساختم ممنون میشم کمکم کنید
مهدی.
08-27-2013, 08:09 AM
زمانی که جوملا رو نصب میکنم قسمتی که نام دیتابیس دو میپرسه نام رو که وارد میکنم پیغام میده میگه امکان برقراری ارتباط با دیتابیس رو نداره در حالیکه قبلا اونو ساختم ممنون میشم کمکم کنید
سلام !
خوش آمدید !
یک تاپیک جداگانه بزنید و سوالتون رو مطرح کنید ! :) البته جستجو هم بکنید بارها این مشکل رو روبرو شدند کاربران و جواب موجود هست ! :)
من الله توفیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.