ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با انگلیسی بودن , و ستاره دار کردن آگهی در کامپوننت adsmanager

leila.agh
09-06-2013, 05:38 PM
با سلام و احترام

دوستان من ads manager vh را نصب کردم و زبان فارسی مربوطه آن را هم نصب کردم اما اما مثلا
New Ad (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) | All Ads (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) | My Profile (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) | My Ads (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) | Rules (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
1- انگلیسی هستند و فارسی نیستند .
2- من هرچی در این کامپوننت می گردم جایی برای ستاره داار کردن آگهیها پیدا نمی کنم .می خواهم آگهیها مثل سایت istgah.com دسته بندی بشه بر اساس ستاره دار شدنشان
ممنون میشم کمکم کنین

hamidy
09-07-2013, 05:30 AM
سلام

فایل زبان رو بررسی کنید با ترجمه این لغات مشکلتون حل میشه.

موفق باشید

morteza369
10-10-2013, 01:47 PM
از آنجایی که تاپیک قدیمی است ولی برای حل مشکل دیگر دوستان راه حل ارائه میگردد.
فایل زیر را دانلود و از حالت فشرده خارج و فایل fa-IR.com_adsmanager.ini را جایگزین فایل fa-IR.com_adsmanager.iniدر پوشه زبان فارسی کنید.منظور مسیر زیر است:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>