PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : remository error

bigidol
03-25-2007, 06:06 AM
من ريموسيتوري رو نصب كردم اما تا مي خوام وارد كنترل ژنلش بشم يه اررور ميده و يك ثانيه بعد پيج مي ره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اين فلدرهاي download كه تو عكس هست اصلا رو هاست نيست

عكس واضح نيست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
03-25-2007, 07:07 AM
سلام

تست کنید ببینید با فایرفاکس هم این مشکل رو دارید ؟

یا علی

bigidol
03-25-2007, 04:11 PM
واقعا ممنونم آقاي فیروزمندان از اينكه خودتون شخصا پيگير مشكلات بچه ها هستيد و تو فروم حظور فعال داريد و خيلي سريع جواب مي ديد اين ساپرت عالي شما هست كه يوزر ها رو دلگرم مي كنه

با فاير فاكس هيچ مشكلي نداشت چرا با IE مشكل داره؟ در ضمن رو هاست فولدرهاي دانلود و اژلود تو اون مسيري كه تو برنامه هست وجود ندارن خودم بسازمشون؟

iransbs
03-25-2007, 06:07 PM
بدلیل یکی از چند هزار باگ Internet explorer ;)
IE قادر به تفکیک کردن صفحه نیست و این پیغام رو می ده
انشاالله در نسخه های آینده مامبو این مشکل پیش نخواهد آمد.

موفق و پیروز باشید
یا علی

bigidol
03-25-2007, 08:33 PM
اين remository تو صفحه اصلي نيست تو هيچ كدوم از منو ها قرار نداره فقط با يه فالب تو صفحه اصلي بود وقتي ميزدم مديريت منوها
تو منو main menu بود (كه فكر كنم با كامژوننت نشون دادن منوها بصورت آبشاري اضافه شده بود) تنها ايتمش من پاك كردم اين منو رو تا بره وارد منو اصلي بشه كه نشد
منتشر هم هست چطور بايد درست بشه كه بياد جز منو ها؟

radmehr
03-25-2007, 10:14 PM
چطور بايد درست بشه كه بياد جز منو ها؟

کدوم منوها؟

bigidol
03-26-2007, 01:22 PM
منو اصلي يا منو بالا (top ) يا منو order ... (ليست )

radmehr
03-26-2007, 01:46 PM
مدیریت &gt; منوها &gt; منوی جدید برای این کامپوننت بسازید !

bigidol
03-31-2007, 08:55 PM
برنامه مدیریت دانلود فارسی بجز رموسیتوری هست؟ سرچ کردم نبود اگه هست لطف کنید بدید من مشکلم هنوزم حل نشده حتی رموسیتوری رو پاک کردم از نو نصب کردم بازم فایده ای نداشت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
البته این اررور که یهو Operation Aborted میاد بعد صفحه The page cannot be displayed میشه (با IE ) یکی 2 بار جاهای دیگه سایت هم پیش اومده مثل ورود اولیه به صفحه ادمین یا منو اصلی که البته با یه رفرش درست میشه برعکس رموسیتوری که اصلا با IE نمی تونم ازش استفاده کنم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقا رادمهر مشکل اینکه تو منوها نبود حل شد انتقالش دادم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

radmehr
03-31-2007, 09:00 PM