PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک شدن جوملا از باگ آیا درسته؟

smith
09-08-2013, 08:24 AM
سلام
ببخشید من این مطلب رو در یک سایت دیگه هم ارسال کردم ولی مثل اینک سایت اصلی جوملا اینه.
چند روز پیش سایت بنده هک شد و یک سری عکس ناجور از جنگ به عربی نوشته شده بود. به شرکت هاست گفتم اونا هم بلافاصله بکاپ ریستور کردن و سایت برگشت البته فقط صفحه مدیریت اینطوری شده بود ولی با این کار دست شد.
سوال بنده اینه که شرکت هاست به من گفت مشکل از نسخه من بوده و ارتقا ندادم من تازگیها (چند ماه پیش) به 2.5.9 ارتقا داده بودم و همه موارد لازم مثل پرمیشن کم کردن و رمز قوی و این موارد چک کره بودم و همیشه مواظب بودم هک نشه امروز هم برام ایمیل فرستادند این لینک باگ در جوملا رو:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آیا واقعا مشکل از نسخه ما بوده یا هاست مشکل داشته از کجا بفهمیم هاست راست میگه و آیا این باگ واقعا خطرناکه؟
یه سوال دیگه به من گفتن به نسخه 2.5.14 برم آیا اون نسخه فارسی داره؟

mersad
09-08-2013, 10:59 AM
دروود

بله نسخه فارسی داره

شما میتونید از همین سایت اخرین ورژن رو دریافت کنید joomlafarsi.com

بسته به روز رسانی هم موجود هست

هک شما هم به دلیل عدم ارتقا بوده و باگ امنیتی عامل این موضوع بوده

در پناه ایزد

smith
09-09-2013, 01:04 PM
متچکرم.ولی تو سایت نسخه قابل دریافت 2.5.13 فقط قابل دانلوده که به من گفتن تا 13 یعنی همین باگ داره، اگر از سایت اصلی بگیرم نسخه 2.5.14 ر آیا زبان رو میتونم خودم درست کنم؟

ali_kareshki
09-09-2013, 04:39 PM
لینک دانلود از سایت رسمی جوملا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> من خودم ارتقا دادم از 2.5.9 به 2.5.14 هیچ مشکلی هم نداره .

hamidy
09-09-2013, 04:49 PM
متچکرم.ولی تو سایت نسخه قابل دریافت 2.5.13 فقط قابل دانلوده که به من گفتن تا 13 یعنی همین باگ داره، اگر از سایت اصلی بگیرم نسخه 2.5.14 ر آیا زبان رو میتونم خودم درست کنم؟

سلام

می تونید از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نسخه بروزرسانی رو دریافت کنید.

موفق باشید

مهدی.
09-09-2013, 09:45 PM
سلام

برای مطلع شدن از نحوه هک کردن باید لاگها رو بررسی کنید که در 90 درصد سرورها در اختیارتون قرار نمیدن !

جوملا رو همواره در آخرین نسخه قرار بدید و روی پوشه ادمینستراتور رمز بگذارید.

دیگر موارد هم دوستان دسته جمعی توضیح دادن :دی

من الله توفیق

hajilari
09-10-2013, 04:28 AM
سلام
دوستان این بروز رسانی رو چطوری باید انجام بدیم
آیا این فایل رو باید آپلود کنم روی هاست و بعد آپدیت رو انجام بدهم؟؟؟؟؟
لطفا مراحل رو بگین ممنون میشم

hamidy
09-10-2013, 06:39 AM
سلام

1- می تونید مستقیم بروزرسانی رو انجام بدید. کامیوننت ارتقا
2- از مدیریت افزونه ها هم میشه اینکار رو انجام داد.

موفق باشید

hajilari
09-10-2013, 09:44 AM
سلام

1- می تونید مستقیم بروزرسانی رو انجام بدید. کامیوننت ارتقا
2- از مدیریت افزونه ها هم میشه اینکار رو انجام داد.

موفق باشید

از قسمت به روز رسانی جوملا در خود سایت پیغام خطا میده به پشتیبان هم گفتم چیزی متوجه نشد

مهدی.
09-10-2013, 10:26 PM
سلام!

اوررایت کنید فایلهای جوملا 2.5.14 رو ! پوشه اینستال رو هم بعدش حذف کنید !

از یک بسته آماده نصب جوملا اینکار رو انجام بدید بصورت دستی !

من الله توفیق