PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ادامه مطلب و تنظیمات

hosseintv
09-09-2013, 06:04 PM
1-سلام دوستان من از قالب Basic استفاده میکنم میخوام به جای ادامه مطلب که به صورت متن هست شبیه تصویر زیر بشه کسی میتونه بگه چه کدی و کجا اضافه یا حذف کنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2-در ضمن متن اصلی رو در ادامه مطلب نشون نمیده فقط متن یا تصویری که برای ادامه تعیین کردیم رو در ادامه مطلب نشون میده میشه بگید چکار کنم که متن ابتدایی رو هم در ادامه نشون بده؟
!!از لوکال استفاده میکنم!!

hosseintv
09-10-2013, 09:01 AM
کســــــــــــــــی نی؟

chiti
09-10-2013, 12:00 PM
خود جوملا تو article اش یه دکمه read more داره که هم قبلی رو نشون میده و هم ادامه رو

hosseintv
09-10-2013, 06:00 PM
ممنون از پاسختون ولی فکر کنم یا شما متوجه منظور من نشدید یا من متوجه منظوز شما نشدم ولی در جوملا فقط دکمه ادامه مطلبو نمایش میده که شبیه قسمت بالای تصویر پیوست شده میباشد من میخوام شبیه قسمت پایین تصویر بشه یعنی اون گزینه های لایک/دیس لایک، تعداد کامنت و ... رو هم کنار دکمه ادامه مطلب نمایش بده!

mersad
09-10-2013, 09:27 PM
دروود

این مورد رو باید در ساخت قالب ایجاد کرد
یا باید قالب این گونه بیابید یا بخرید یا سفارش بدید !

در پناه ایزد

hosseintv
09-11-2013, 06:15 PM
سلام دادا
من قالبم آمادست یعنی برای اینکه این تغییرات در قالب ایجاد بشه باید حتما یا خرید یا سفارش داد؟

mersad
09-11-2013, 08:11 PM
بله

درسته

در پناه ایزد