توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب بهترین فرم ساز برای جوملا 2.5
icons
09-17-2013, 02:05 PM
سلام یکی از دغدغه های من امروز انتخاب یک فرم ساز کامل و کارآمده برای جوملا 2.5 که در آینده بدون هیچ مشکلی بتونم باهاش کار کنم. از این رو از دوستانی که با فرم ساز های متعدد ممکنه کار کرده باشن میخوام که یک فرم ساز کامل رو به من معرفی کنن. انتظاراتی رو که از فرم ساز دارم : ایجاد انواع فرم های اختصاصی. ثبت نام / سفارش و... ایجاد تغییر و ویرایش اطلاعات کاربر توسط خود کاربر. و... امکان اتصال به پرداخت آنلاین. امکان اتصال به شبکه پیام کوتاه. با تشکر از همه دوستان -
محمد محسنی
09-17-2013, 05:06 PM
دوست عزیز سلام
به نظر من اگر میخواهید یک فرم ساز مطمئن داشته باشید بهترین فرم ساز rsform pro نسخه تجاری آن میباشد.
موفق باشید.
icons
09-17-2013, 07:45 PM
مرسی دوست عزیز.
چطوری میتونم نسخه تجاری اونو تهیه کنم؟
منظورم اینه که میخوام از لحاظ امنیت افزونه خیالم راحت یاشه و تغییراتی توسط افراد سود جو در نسخه تجاری اون داده نشده باشه.
لطفا راهنمایی بفرمائید.
با تشکر...
mortaza_max
09-17-2013, 07:54 PM
پس از سایت سازندش بخریئ مستقیما و فقط فایل فارسی رو دانلود کنید و روش نصب کنید. البته فکر نکنم ویرایش اطلاعات کاربر با این فرم بشه... میشه فرم ورود ساخت ولی تا جایی که اطلاع دارم کاربر نمیتونه فرم ارسالی رو ویرایش کنه. در ضمن من نسخه فارسی و تجاری این افزونه رو سراغ دارم.
icons
09-18-2013, 04:10 PM
مرسی دوست من.
نسخه تجاری و فارسی اونو یکی از دوستان لطف کرده و در اختیارم گذاشته.
ولی الان که دارم باهاش کار می کنم می بینم خیلی ساده ست.
دنبال یک فرم حرفه ای تر از این هستم.
بنظر شما فروشگاه ساز های جوملا قابلیت ایجاد فرم های حرفه ای و اختصاصی رو دارن؟
اگه مشکل با افزونه های فروشگاه ساز حل میشه لطفا معرفی کنید.
mersad
09-18-2013, 04:46 PM
دروود
فرم ساز بریزینگ رو هم میتوینید امتحان کنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.