PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم ارسال نظر در جی کامنت jcomment

taha1313
10-02-2013, 05:55 PM
سلام و عرض ادب

بنده یه مشکلی دارم با این جی کامنت ، اینکه نظر ارسال نمیشه !!

نمیخام کلا پاک کنم و دوباره نصب کنم چراکه کلی نظر از پارسال روش هست .

کسی می تونه راهنمائی کنه

ممنون از پاسختون

mehdininja
10-03-2013, 12:55 AM
سلام

به مدیریت پلاگین ها برید و ببنید پلاگین جی کامنت هست یا نه . اگه باشه یه جی کامنت دانلود کن و پوشه هاش رو در مسیر خودشون آپلود کن .

واقعا ناراحت کننده است که نظرات بپرند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

taha1313
10-03-2013, 08:56 AM
با سلام و تشکر

نظرات تو کدوم پوشه هست تا فقط اونرو جایگزین کنم ؟؟

مهدی.
10-03-2013, 09:55 AM
سلام

یکبار جی کامنت آخرین نسخه رو روی جوملا نصب کن ! قبلش بکاپ بگیر !

منظور دقیقاً از اینکه کار نمیکنه دقیقاً چیه ؟ کلاً توی سایت نمایش داده نمیشه یا نظر توی دیتابیس ثبت نمیشه ؟ یا ثبت میشه توی مدیریت نمایش داده نمیشه ؟ کامپوننتهای دیگه که نصب دارید هم اعلام کنید!

من الله توفیق

taha1313
10-03-2013, 10:00 AM
سلام

یکبار جی کامنت آخرین نسخه رو روی جوملا نصب کن ! قبلش بکاپ بگیر !

منظور دقیقاً از اینکه کار نمیکنه دقیقاً چیه ؟ کلاً توی سایت نمایش داده نمیشه یا نظر توی دیتابیس ثبت نمیشه ؟ یا ثبت میشه توی مدیریت نمایش داده نمیشه ؟ کامپوننتهای دیگه که نصب دارید هم اعلام کنید!

من الله توفیق

با سلام و تشکر

نظرات اصلا ثبت نمیشه و ارسال نمیشه (( تمام فیلدها رو یوزر پر میکنه اما هنگام کلیک بر روی دکمه ی ارسال نظر ، هیچی ارسال نمیشه )
بیش از یکساله که نصب کردم و از یک ماه پیش با این مشکل مواججه شدم بدون اینکه کامپوننتی اضافه کنم یا کم کنم.

مهدی.
10-03-2013, 10:02 AM
خود شما و یا سرور چه تغییراتی دادند ؟

این مورد ممکن هست به خاطر بروزرسانی mysql , php بوجود آمده باشد !
از چه نسخه جی کامنت استفاده میکنید ؟
نسخه mysql , php سرور چند هست ؟

در برخی شرایط ممکن هست دیتابیس دچار مشکل شده باشه و نیاز به فردی هست که تخصص داشته باشه و مسلط باشه تا مشکل رو برطرف کنه !

من الله توفیق

taha1313
10-04-2013, 07:05 AM
سلام

هاست رو ارتقا دادیم در رزوهای اخیر اما این مشکل از قبل هم بوده ، اما دل رو به دریا زدم و نسخه ی جدید جی کامنت رو رو نسخه ی قبلی نصب کردم

اتفاقی که افتاد جالب بود ، نظرات باقی موندند !!!! و رو برخی مطالب نظر جدید ارسال میشه و رو برخی دیگه ارسال نمیشه !!!

اصن یه وضی:g:

مهدی.
10-04-2013, 03:25 PM
بررسی کنید حالا توی تنظیمات مجموعه هایی که قابلیت ارسال نظرات دارند همه مجموعه ها هستند ؟ توی تنظیمات باید نگاه کنید !

ضمناً بنده موارد دیگه هم پرسیده بودم که انتظار دارم اگر میخواهید در این تاپیک به ادامه موضوع پرداخته بشه به اونها هم پاسخ بدید !

من الله توفیق