PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پلاگین یا کامپوننت تست

Pr0grammer
10-02-2013, 08:26 PM
سلام...

برای سایتی نیاز به این امکان دارم که بازدید کننده بیاد یه سری سوالات رو بصورت بله - خیر پاسخ بده و در نهایت با کلیک بر روی دکمه " نتیجه " نتیجه کسب کرده رو ببینه.
برای این کار چه کامپوننت هایی هست؟!

مرسی

mortaza_max
10-02-2013, 08:43 PM
کامپوننت های ایجاد آزمون در سطح نت موجود هستند که یادمه یکیشون به رایگان منتشر شده و میتونید آزمون چهارگزینه ایجاد نمایید. کافیست در گوگل جستجو نمایید

Pr0grammer
10-02-2013, 09:18 PM
jquarks هستش که این نوع آزمون مد نظر من نیست. در واقع من نمی خوام سوالات مزحله به مرحله باشه. بلکه می خوام سوالات به صورت یک جا در صفحه دیده بشه و بازدیدکننده با پاسخ دادن به سوالات و کلیک بر روی دکمه ی مورد نظر نتیجه رو ببینه.

mortaza_max
10-03-2013, 07:12 AM
میشه با آر اس فرم طراحی کرد. به این شکل که برای جواب های هر سوال دکمه های رادیویی درست کنید. بعد صفحه تشکر رو میتونید طوری بسازید که کاربر جوابهای انتخابی خودش رو ببینه و شما زیر جوابش جواب درست رو قرار بدین تا ببینه به چند مورد درست جواب داده.

mehdininja
10-03-2013, 07:38 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دمو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 6%D8%AA+%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86+%D8%A7%D9%8 6%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fa:official&client=firefox-a&channel=fflb

Pr0grammer
10-07-2013, 12:01 PM
من فکر میکنم صورت سوالم رو درست مطرح نکردم! ببینید من به دنبال کامپوننتی می گردم که این امکانات رو در اختیارم قرار بده :

در گام اول می خوام بتونم چند تا سوال ثبت کنم که پاسخ های بله و خیر دارند و برای هر پاسخ مقداری هم بتونم مشخص کنم.
موضوع آزمون اینه که سوالات در خصوص جنسیت کودک هستش! نتیجه آزمون هم درصدی از جنسیت مذکر و درصدی دیگر از جنسیت مونث را به شخص نشان میده.
بنابراین، کامپوننت باید بتونه در نهایت وقتی بازدیدکننده تمام سوالات رو پاسخ داد ، مثلا بگه 57% پسر و 43% دختر...

حالا به نظر شما چنین کامپوننتی هست؟ یا باید طراحی بشه!؟
اگه هست لطفا یک اسم بهم بگید یا بگید دنبال چه عناوینی باید بگردم تا بهش برسم.
مرسی/

mehdininja
10-07-2013, 04:31 PM

همچین چیزی مدنظرتون هست ؟

باید براتون طراحی کنند .

Pr0grammer
10-20-2013, 11:32 PM
با توجه به اینکه نسخه جوملا رو تغییر دادم ، سوال رو در اون بخش پرسیدم ، بنابراین ادامه سوال رو اینجا مطالعه بفرمایید :
سفارش کامپوننت پرسش و پاسخ پیشرفته! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>!?p=2531 47)

سپاس/