توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی کنید
setarehh
10-06-2013, 06:30 PM
سلام دوستان
این سایتی که من درست کردم
iranchinmobile.com
من برای گالری تصاویر از ویجت کیت استفاده کردم، همانطور که میبینید عکسا به صورت تکی میشه گذاشت و حالت تلفیقی نداره و نمیشه موقعی که رو عکس کلیک کنیم توضیحات اضافه کنیم، اما من یه گالری تصاویری می خوام که بشه موقع نمایش تصاویر مثلا 4 تا عکس مرتبط و توی یه کادر نشون بده و وقتی که رو هر عکس کلیک کنیم زوم شه ؟ و اینکه توضیحات هم بشه اضافه کرد داخل کادر، همچین ماژولی داریم؟
hamidy
10-07-2013, 06:07 AM
سلام
این مورد رو تست کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
setarehh
10-07-2013, 08:34 AM
سلام، ممنون از راهنماییتون
اما این افزونه مشکل منو حل نمیکنه، شاید منظورم رو درست بیان نکردم
توی سایت من همونطور که میبینید وقتی روی هر محصول کلیک میکنیم اون باز میشه و اندازه واقعی عکس دیده میشه، اما چون برای یه محصول 2 تا یا بیشتر مدل های مختلف وجود داره من میخوام وقتی روی یه عکس کلیک میکنیم اون صفحه ای رو که باز میکنه خودش شامل چند تا عکس دیگه باشه که بتونیم روی اونا کلیک کنیم و اندازه واقعی عکسا رو ببینیم با ویجت این امکان پذیر نیست چون موقع انتخاب عکس گالری فقط میتونی یه عکس و انتخاب کنی و اون عکس زیر مجموعه نداره، حالا میشه من تو فتوشاپ اون 4 تا مدل رو داخل یه عکس بزارم (در واقع میشه یه مریع که به 4 قسمت تقسبم شده) اما دیگه امکان زوم شدن رو هر قسمت نیست تا اندازه واقعی هر مدل نشون داده بشه، هم چنین ویجت امکان اضافه توضیحات داخل عکس نداره، امیدوارم منظورمو رسونده باشم، راستش سایتی پیدا نکردم
hamidy
10-07-2013, 02:33 PM
سلام
سایت باز نمی شه
موارد زیر رو هم چک کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.