PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر آدرس موجود در تگ canonical

sahar-onyx
10-07-2013, 09:18 AM
سلام
من سایتم رو بدون www ثبت کردم. زمانی که view page source میگیرم با تگ <link href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" rel="canonical" /> مواجه میشم.
چطور میتونم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو به mydomain.com تغییر بدم?
پلاگین System - Canonicalization هم هیچ پارامتری نداره. غیر فعال هم که میکنم این تگ از بین نمیره.
تگ <link href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" rel="canonical" /> هم اگر به index.php قالبم اضافه کنم روی قبلی overwrite نمیشه.
چه کار باید کرد؟

mersad
10-07-2013, 10:06 PM
دروود

آموزش:قفل کردن www در آدرس URL (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AF%D8%B1%D8%B3_URL)

در پناه ایزد

sahar-onyx
10-08-2013, 07:10 AM
دروود

آموزش:قفل کردن www در آدرس URL (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AF%D8%B1%D8%B3_URL)

در پناه ایزد
ممنون
ولی من این کارها رو انجام دادم و دامنه هم قفل شده.
مشکل من برداشتن www از <link href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" rel="canonical" /> هست

sahar-onyx
10-09-2013, 08:27 AM
راه حلی براش پیدا نکردم. مجبور شدم تگ <link href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" rel="canonical" /> رو بلافاصله بعد از <head> در فایل index.php قالب قرار بدم تا از نظر اولویت بالاتر از <link href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" rel="canonical" /> قرار بگیره.
اولویت رو تگ اول قرار میده اما فکر نمیکنم راه خوبی باشه چون الان در view source صفحه اول دو تا تگ دارم.

sahar-onyx
11-05-2013, 05:35 PM
مشکل از پلاگین Metagenerator بود.