PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در xmap

mam_azimi
10-08-2013, 08:56 AM
سلام و خسته نباشید
من کامپوننت xmap رو که نصب میکنم ارور زیر رو میده

نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد
بسته نصب: خطایی در نصب افزونه وجود داشت: com_xmap.zip

و کامپوننت به طور ناقص نصب میشه و وقتی میرم خذف کنم بازم خطا میده و مینویسه که به طور دستی حذف کنید لطفا من و کمک کنید.

navid.ok
10-08-2013, 08:57 AM
سلام

احتمالا سازگار با ورژن جوملای شما نیست
این مورد را بررسی کنید.

شاد باشید

deragonpc
10-08-2013, 09:28 AM
درود اگر درست یادم باشه xmap وابسته به AceSEF هست و تا اون نصب نباشه کار نمی کنه و این که تاجایی که یادمه واسه این که کار کنه نیاز داره که AceSEF pro نصب شده باشه

مهدی.
10-08-2013, 10:10 AM
درود اگر درست یادم باشه xmap وابسته به AceSEF هست و تا اون نصب نباشه کار نمی کنه و این که تاجایی که یادمه واسه این که کار کنه نیاز داره که AceSEF pro نصب شده باشه

سلام!

خیر غلط هست صحبت شما!

این افزونه یک افزونه ایجاد کننده نقشه سایت هست که برای acesef هم پلاگین داره که بتونید این افزونه را هم بهتر در نقشه داشته باشید و بهتر کار کنه و ... ! xmap سطح بالاتری از acesef هست در عمل!

من الله توفیق

مهدی.
10-08-2013, 10:14 AM
سلام و خسته نباشید
من کامپوننت xmap رو که نصب میکنم ارور زیر رو میده

نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد
بسته نصب: خطایی در نصب افزونه وجود داشت: com_xmap.zip

و کامپوننت به طور ناقص نصب میشه و وقتی میرم خذف کنم بازم خطا میده و مینویسه که به طور دستی حذف کنید لطفا من و کمک کنید.

سلام

احتمال بسیار زیاد راهنمایی navidok عزیز صحیح است !

بهتر است از سایت اصلی این افزونه را دانلود کنید و نصب کنید ! ضمناً بهتر است اگر بکاپی دارید بازگردانید ! چون احتمالاً افزونه ترجمه شده ای را نصب کردید که درونش شیطنتهایی شده و قبلاً مشاهده کردم ! اما نمیشه به اون عزیزان گفت که درستش کنن! منطقش رو ندارن =))

از این لینک دانلود را دنبال کنید ! و طبق توضیحات نصب کنید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من الله توفیق

mam_azimi
10-09-2013, 07:58 AM
از لینکی که گفتید دانلود کردم باز همون مشکل پیش اومد
ممکنه بگید چه افزونه ای هستش که مشکل ساز میشه اگه اون افزونه رو حذف کنم آیا این مشکل حذف میشه؟

مهدی.
10-10-2013, 09:49 AM
از یکی از مدیران درخواست کنید بررسی کنند !