PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ساخت دیتابیس در wamp 2.4

sajjads24
10-08-2013, 09:24 PM
سلام دوستان من نسخه ی wamp 2.4 را دانلود و نصب کردم ومیخوام جوملا را نصب کنم اما در قسمت دیتابس هرکاری میکنم دیتابس ننتونستم بسازم لطفا راهنمایی کنید ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

donale
10-08-2013, 09:46 PM
این مشکل رو من هم دارم
یکی کمک کنه

elyastel
10-09-2013, 04:57 AM
سلام

دوست عزيز ، قبل از هر صحبتي پيشنهاد ميكنم از نسخه 2.2e ومپ استفاده كنيد.
در ادامه: براي ساخت ديتابيس كافيه به مكاني كه ومپ رو نصب كرده بريد و داخل پوشه www يه فولدر با نام دلخواه بسازيد(همون ميشه ديتابيستون) و سپس نسخه جوملا رو توش اكستراكت كرده و بقيه مراحل رو انجام بدين...

موفق باشيد

deragonpc
10-09-2013, 07:54 AM
درود دوست گرامی اول از همه از آخرین نسخه wamp استفاده کنید اینم لینکش دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%86+WampServer/)

دوم بعد از نصب بر روی wamp اجرا شده کلیک کنید یک منو باز میشه گزینه ی php setting و بعد disply error رو بردارید و بعد برای ساختن دیتابیس

به php my admin بروید اونجا نوشته شده creat database در فیلد مذکور نام دیتابیس خود را وارد کنید و بعد بر روی دکمه ی creat کلیک کنید

پیش نهاد میکنم از navicat برای مدیریت دیتابیس هاتون استفاده کنید اینم لینک دانلود : دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ySQL/)

اگر سوالی بود در خدمتم

looppool
10-09-2013, 08:25 AM
سلام دوست عزیز من مبتدی هستم و همین مشکل رو دارم ولی کاری که شما گفتی رو انجام دادم درست نشد ولی از طریق mysql و نوشتن دستور create database سپس نام بانک مورد نظر بانک رو ایجاد میکنه
مثال create database looppool
ولی با این ارور های مختلفی که از wampserver در میاد حال آدم گرفته میشه حتی همین مشکل نصب تو مرجله آخرو دارم

looppool
10-09-2013, 09:15 AM
یا سلام محدد مشکل ساختن database در myphpadmin بعد از کلی گرفتاری پیدا کردم یعد از ایتکه روی آیکن wampserver در کنار ساعت کلیک کردید گزینه phpmyadmin را انتخاب کنید و در صفحه لاگین در قسمت نام عبارت root رو وارد کنید و پسورد رو خالی بزارید و روی گزینه go کلیک کنید
موفق باشید

Dadshah
12-11-2013, 04:05 PM
یا سلام محدد مشکل ساختن database در myphpadmin بعد از کلی گرفتاری پیدا کردم یعد از ایتکه روی آیکن wampserver در کنار ساعت کلیک کردید گزینه phpmyadmin را انتخاب کنید و در صفحه لاگین در قسمت نام عبارت root رو وارد کنید و پسورد رو خالی بزارید و روی گزینه go کلیک کنید
موفق باشید

خدا خیرتون بده. مشکل بنده هم حل شد. :rose:

afshin.hasanzadeh
12-23-2013, 07:08 PM
درود دوست گرامی اول از همه از آخرین نسخه wamp استفاده کنید اینم لینکش دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%86+WampServer/)

دوم بعد از نصب بر روی wamp اجرا شده کلیک کنید یک منو باز میشه گزینه ی php setting و بعد disply error رو بردارید و بعد برای ساختن دیتابیس

به php my admin بروید اونجا نوشته شده creat database در فیلد مذکور نام دیتابیس خود را وارد کنید و بعد بر روی دکمه ی creat کلیک کنید

پیش نهاد میکنم از navicat برای مدیریت دیتابیس هاتون استفاده کنید اینم لینک دانلود : دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ySQL/)

اگر سوالی بود در خدمتم
سلام
اولا ممنون بابت راهنمایت ، همین که یه لینک درست از ومپ سرور دادین کلی کمک کردین ، ولی من یه مشکل دیگه هم دارم ، وقتی میخوام جوملا رو نصب کنم این پیغام رو میده
Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla!
چطوری میتونم نسخه پی اچ پی رو ببرم بالا ؟؟
واسه این ورژن جوملا میخوامش : Joomla_Persian_3.2.0-Stable-Full_Package

hamidy
12-24-2013, 05:32 AM
سلام

از آدرس زیر نسخه 2.2E رو نصب کنید.

آموزش نصب جوملا هم از همین نسخه استفاده کرده و آخرین نسخه جوملا فارسی رو برای نصب انتخاب کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

pixel co
04-05-2014, 07:58 PM
سلام . اما برای من بعد از زدن go در بالای صفحه error میده و میگه که نمیتونه به mysql متصل بشه . باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟:confused:

mersad
04-06-2014, 06:20 AM
دروود

چه ویندوزی ؟

جوملا رواز کجا دریافت کردید ؟

از چه قالبی استفاده میکنید ؟

در پناه ایزد

abolfazl717
06-14-2014, 03:20 PM
دروود

چه ویندوزی ؟

جوملا رواز کجا دریافت کردید ؟

از چه قالبی استفاده میکنید ؟

در پناه ایزد
سلام دوست عزیز من توی مرحله ایجاد دیتابیس گیر کردم و جلوتر نمیره
در پنل دایرکت ادمین نصب رو انجام میدم و از مروگر کروم استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید از صبح برای نصب گیر کردم

arsham0151
06-14-2014, 03:23 PM
جوملای شما نسخه چنده؟
از کجا دانلود کردین؟
مشخصات هاست چیه؟ (ورژن php)

abolfazl717
06-14-2014, 03:26 PM
جوملای شما نسخه چنده؟
از کجا دانلود کردین؟
مشخصات هاست چیه؟ (ورژن php)

جوملا 2.5.2
از قسمت دانلود سایت خودتون
هاست هم از پارس پک گرفتم نمیدونم نسخه php چیه از کجا باید بفهمم

abolfazl717
06-14-2014, 04:25 PM
هیچ کی نیست راهنمایی کنه

hamidy
06-14-2014, 04:48 PM
سلام

در پانلی هاست اطلاعات مربوط به نسخه phpذکر شده

می تونید یک فایل php ایجاد کنید و کد زیر رو در اون قرار بدید و روی سرور آپلود کرده و اجرا کنید.

<?php phpinfo() ?>

موفق باشید

takarchict
07-21-2014, 01:59 AM
موفق باشید

ممنون.عالی بود.