PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور می تونم بسته آسان نصب جوملا نصب کنم ولی اطلاعاتم پاک نشود؟

ali_85
10-10-2013, 09:16 AM
با سلام من از یک قالب معمولی جوملا استفاده می کنم و کلی هم مطلب داخلش قرار دادم ولی یک بسته اسان نصب دانلود کردم و می وخواهم از اون استفاده کنم
ولی یکبار قبلا بسته اسان نصب که نصب کردم تمام مطالب قبلیم از بین رفت
حالا چطور می تونم یک بسته آسان نصب نصب کنم به صورتی که تمام مطالبم باقی بماند؟؟؟؟؟

ali_85
10-10-2013, 05:03 PM
واقعا هیچ کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟

RezaDesign
10-10-2013, 06:47 PM
راه داره اما پر دردسر باید بانک اطلاعاتی رو انتقال بدید که فکر نکنم خودتون بتونید

limanweb
10-11-2013, 12:46 PM
واقعا هیچ کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟

همونطور که ذوستان گفتن باید بانک اطلاعاتی رو نتقال بدی ولی پر دردسر هستش

پیشنهاد میکنم اینکار رو بکنی:

بسته نصبی رو نصب کن و پیشوند جداول رو هنگام نصب برابر با پیشوند دیتابیس فعلی و اصلیت قرار بده (بعدا به مشکل نخوری)

بعد از اینکار از دیتابیست در نسخه سایت قدیمیت و از جداولی که مهم هستند مثل content و user categories و ... بکاپ بگیر و بعد اونها رو روی دیتابیس سایت جدیدت (بسته نصبی) import کن و یادت باشه که پوشه های مربوط به تصاویر و کامپوننت هت رو هم باید انتقال بدی تا مطالبت با تصاویرشون با هم بالا بیان و کامپوننتهای مربوطه رو که قبلا داشتی و احیانا در سایت جدید نداری رو هم داشته باشی

امیدوارم گیجت نکرده باشم ولی خوب راه حل به این صورته و با اشتباهات کوچیک هم مشکلات بزرگ برات درست میشه:whistle: