توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در لوگوی سایت
mahfar
10-14-2013, 04:43 PM
سلام..همونطور که میبینید در قالب من اسم سایت رو که «دریاخبر» هست قرار دادم..حالا من میخواستم لوگوی سایت رو قرار بدم ولی به دلیل نوع قالب وقتی لوگو رو قرار میدم در هدر، منو تا وسط صفحه پایین می آید و لوگو فضای زیادی در اختیار میگیرد..البته لوگوی در سمت راست هدر قرار میگیرد و دو سوم فضای بالای منو خالی می ماند. آیا راه حلی هست که من از لوگو به جای نام سایت استفاده کنم بدون اینکه منو در همین حدی که اکنون قرار دارد باقی بماند...از طرفی اگر بخواهم هدر افقی قرار بدهم هم همین مشکل بوجود می آید و اصلا هدر افقی که مثل بسیاری سایتها استفاده می شود را نمیتوانم استفاده کنم. ممنون.
daryakhabar.ir
navid.ok
10-15-2013, 06:22 AM
سلام
اندازه و سایز لوگو را متناسب با فضایی که دارید ست کنید.
آدرس لوگتون را بدید تا ببینیم.
شاد باشید
mahfar
10-15-2013, 01:21 PM
نوید جان متوجه منظورتون نشدم..البته من لوگو رو ریسایز میکنم همین اتفاق میافته..منظور از «لوگتون» چی بود؟
RezaDesign
10-16-2013, 04:44 PM
دوست عزیز
به فایل سی اس اس قالب مراجعه کنید
header / logo همچین چیزی باید باشه که موقعیت و اندازه عکس و لوگو رو تعریف کرده شما باید فایل سی اس اس رو دستکاری کنید و عرض و طول لوگو رو در مقیاس پیکسل معرفی نمایید.. تغییر سایز عکس در صورت وجود چنین دستوری کارساز نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.