PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل با قالب سایت

mahfar
10-15-2013, 01:22 PM
مشکل با قالب سایت

سلام..در آدرس سایت که مشاهده میکنید نوع اسلایدر من از نوع Yt K2 Slideshow II است (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
) که در موقعیت user 2 قرار گرفته است. ارسالی کاربران و با ما در تماس باشید نیز در موقعیت user 3 قرار دارند. حالا مشکل در اینجاست که اسلایدر من دارای نویگیشن است که در اینجا نشان داده نمیشه البته به دلیل این هست که عرض ماژول کم هست..زمانی که من ماژولهای موقعیت user 3 رو غیر فعال میکنم اسلایدر با نویگیشن نمایش داده میشه ولی یک مشکل که وجود داره این هست که اسلایدر به خوبی در موقعیت user 2 قرار نمیگیره ...حتی با اندازه های ماژول هم که کار کردم به طرف موقعیت user 2حرکت نمیکنه...یعنی سمت راست اسلایدر کاملا خالی است و اسلایدر در موقعیت user 3 قرار میگیره و بخشی از اسلایدر هم از صفحه بیرون میزند. لطفا کمک کنید تا حل بشه این مشکل...حالا چکار کنم به نظر شما....
آدرس سایت: daryakhabar.ir

RezaDesign
10-15-2013, 08:32 PM
کد های قالب در حالت دایو div باید 100% باشند تا چنین حالتی رو به وجود نیاره
من پیشنهاد میکنم موقعیت ها رو تغییر بدید تا همخوانی بهتری داشته باشند

SepehrB13
10-16-2013, 11:13 AM
سلام دوستان من الان 2 3 روزه که کار با جوملا رو یاد گرفتم از شرکت دریا سافت آموزش کار با جوملا رو گرفتم و یکی یکی رفتم جلو

از 12 قسمت 10 قسمت رو یاد گرفتم به کار با Template که رسیدم وقتی میرم تو Database تو قسمت import یه فایل طبق گفته برنامه آموزش Joomla.sgl رو وارد کنم بعد از زدن دکمه Go یا تایید بهم error نشون میده

با چند تا کد .... زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از ویندوز هستش...رفتم کافی نت بازم error داد رفتم خونه دوستم تست کردم بازم error داد زنگ میزنم به پشتیبانی دریا سافت میگه مشکل از نرم افزار نیست ویندوز شما

مشکل داره وگرنه همه دارن ازین محصول استفاده میکنن....نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید واقعا کارم لنگ مونده ... مرسی

RezaDesign
10-16-2013, 05:06 PM
کمی به خودتون زحمت بیشتری می داید و پیام خطایی رو که میده هم بیان می کردید تا متوجه بشیم برای چی ارور میده
اما برای اموزش بهتر به این لینک مراجعه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>