PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ویرایش قالب

taps.co
10-17-2013, 07:53 AM
سلام
دوستان عزیز
در حال جایگزین کردن بنر برای قالب پیش فرض مزین به نام امیرکبیر هستم.
بنر جدید در سایز 1004 در 94 تهیه شده است. که وقتی جایگزین عکس فعلی میکنیم . فقط همان تیکه که عکس فعلی وجود دارد نمایش داده میشود و بقیه اش خیر.
شاید جستجو مزاحم است؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون (taps.co.ir)

navid.ok
10-17-2013, 09:10 AM
سلام

شما افزونه فایرباگ firebug را روی فایرفاس نصب کنید و سپس ببینید کد لوگو روی هدر چه اندازه ای ست شده
سپس می تونید در فایل مربوطه تغییرات اندازه را بدید.

شاد باشید

elyastel
10-17-2013, 11:13 AM
سلام
دوستان عزیز
در حال جایگزین کردن بنر برای قالب پیش فرض مزین به نام امیرکبیر هستم.
بنر جدید در سایز 1004 در 94 تهیه شده است. که وقتی جایگزین عکس فعلی میکنیم . فقط همان تیکه که عکس فعلی وجود دارد نمایش داده میشود و بقیه اش خیر.
شاید جستجو مزاحم است؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون (taps.co.ir)

سلام دوست عزيز

ويژگيهاي لوگوي جايگزين شما بايستي از نظر اندازه و نوع فايل بشرح زير باشد!

logo.png PNG , 333 × 82 pixels

موفق باشيد

taps.co
10-17-2013, 04:20 PM
سلام دوست عزيز

ويژگيهاي لوگوي جايگزين شما بايستي از نظر اندازه و نوع فايل بشرح زير باشد!

logo.png PNG , 333 × 82 pixels

موفق باشيد

سلام
اگر بخواهیم کل بالا رو بنر بزاریم چی کار کنیم؟

taps.co
10-18-2013, 05:00 PM
سلام
درصورت امکان راهنمایی بفرمائید

taps.co
10-18-2013, 05:01 PM
سلام

taps.co
03-09-2014, 06:53 PM
سلام

RezaDesign
03-09-2014, 09:41 PM
دوست عزیز: سایت شما باز نشد که دقیق بگم چکار کنید
در فایل سی اس اس تمپلت template.css
تگ های مربوط به logo رو پیدا کنید
در بخشی از این کدها دقیقا شبیه اندازه لوگو خودتون رو که ذکر کردید width / height رو در کدها می بینید که با اعدادی معین شده اند
شما کافیه اون اعداد رو با سایز تصویر خودتون برابر کنید
البته اگر تصویر شما فراتر از عرض مشخص شده قالب باشه مسلما از کادر بیرون میزنه که برای اینکار اگر دیدید از کادر بیرون زده در همون قالب سی اس اس اندازه ها رو بر مقدار تخمینی که خودتون می زنید تغییر بدید و کمتر کنید و با خالی کردن کش مرورکر تغییرات رو ببینید

taps.co
03-10-2014, 07:06 AM
دوست عزیز: سایت شما باز نشد که دقیق بگم چکار کنید
در فایل سی اس اس تمپلت template.css
تگ های مربوط به logo رو پیدا کنید
در بخشی از این کدها دقیقا شبیه اندازه لوگو خودتون رو که ذکر کردید width / height رو در کدها می بینید که با اعدادی معین شده اند
شما کافیه اون اعداد رو با سایز تصویر خودتون برابر کنید
البته اگر تصویر شما فراتر از عرض مشخص شده قالب باشه مسلما از کادر بیرون میزنه که برای اینکار اگر دیدید از کادر بیرون زده در همون قالب سی اس اس اندازه ها رو بر مقدار تخمینی که خودتون می زنید تغییر بدید و کمتر کنید و با خالی کردن کش مرورکر تغییرات رو ببینید

سلام
من فایل template.css رو کامل گشتم و عرض لوگو روی 33.3 درصد تنظیم شده و ارتفاع 82 پیکسل
اما اصلا چنین چیزهایی پیدا نکردم!

pari8002
03-10-2014, 08:15 AM
خوب اگه این 33.3 درصد رو افزایش بدین عرض موقعیتی که باید تصویر داخل اون قرار بگیره بیشتر میشه.با فایر باگ تغییراتتون رو تو قالب اعمال کنید و تست کنید.

taps.co
03-10-2014, 02:28 PM
خوب اگه این 33.3 درصد رو افزایش بدین عرض موقعیتی که باید تصویر داخل اون قرار بگیره بیشتر میشه.با فایر باگ تغییراتتون رو تو قالب اعمال کنید و تست کنید.

سلام
بله درسته با اون افزونه هم تغیر ور اعمال و تست کردم اوکی هست
اما فایلی که باید این تغیر ور توش اعمال کنم پیدا نمیکنم درون template.css نبود چنین مشخصه ای!

pari8002
03-10-2014, 02:32 PM
فایرباگ خودش در سمت چپ مسیر فایل رو بهتون میده.

taps.co
03-10-2014, 03:13 PM
taps.co.ir من چیزی پیدا نکردم

RezaDesign
03-10-2014, 05:12 PM
بستگی به کد نویسی ها اون رو در المانت های متفاوت قرار میدهند همین 33.3 رو تغییر بدید و نتیجه کار رو مشاهده کنید

taps.co
03-11-2014, 04:28 AM
بستگی به کد نویسی ها اون رو در المانت های متفاوت قرار میدهند همین 33.3 رو تغییر بدید و نتیجه کار رو مشاهده کنید
سلام
عزیز من مشکلم این هست که این تو کدام فایل هست که من تغیرش بدم؟ من پیداش نکردم اصلا taps.co.ir

torghoundy
03-11-2014, 08:19 AM
سلام
عکس شما در همین سایز هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این عکس لوگوی شماست و بصورت کامل نمایشد داده میشه. درسته؟
برای اینکه کل فضا از بنر استفاده بشه باید عرض رو 100% کنید که در این صورت ماژولتون می پره
برای اینکه ماژول جستجوتون تغیر نکنه این دستور رو به طول و عرض خودتون اضافه کنید:
position: absolute;