ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش کامپوننت پرسش و پاسخ پیشرفته!

Pr0grammer
10-20-2013, 11:49 PM
با سلام...

لطفا این فایل رو دانلود بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

* فایل ها رو با IE باز کنید،
* فایل Test.mht نمونه ای از کامپوننتی هستش که من لازم دارم.
- در واقع سوالاتی هستند که بر اساس پاسخ هایی که بهشون داده میشه، جواب رو به صورت کلی مشخص میکنه!
- برای مثال محتوای فایل 57-43.html رو دقت کنید. این نمونه برای تست جنسیت کودک هستش و در اون به کاربری که پاسخ ها رو پر کرده، تبریک گفته و مشخص کرده که 57 درصد احتمال داره جنسیت بچه پسر باشه و 43 در صد هم احتمال داره بچه دختر باشه.

آیا کامپوننت رایگانی برای این کار میشناسید؟ (کامپوننت های مربوط به آزمون رو خــیــــــلــــــی دانلود و تست کردم، اما چیزی که مدنظرم هست ، پیدا نشده)
از دوستان عزیز اگر کسی آمادگی طراحی این کامپوننت رو داره لطفا از طریق پیام خصوصی همراه با ذکر هزینه اعلام کنه.
ممنون/

navid.ok
10-21-2013, 07:43 AM
سلام

بنده نمونه فایل های شما را ندیدم اما فکر می کنم ما باید از کامپوننت وردک فلو استفاده کنید
نمی دونم برای جوملا هست یا خیر
اما برای دروپال هست.
workflow
workbench

شاد باشید

Pr0grammer
10-21-2013, 03:09 PM
سلام، ضمن تشکر از شما ، متاسفانه این موارد هم کارساز نبودند.
دوستانی که تمایل به ساخت این کامپوننت دارند، لطفا از طریق پیام خصوصی اعلام کنند.

مرسی/