PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد چت آنلاین در سایت فقط برای کاربران حق عضویت گرفته

fanni
10-24-2013, 09:23 PM
سلام دوستان وقت بخیر

من از سیستم حق اشتراک rsmembership استفاده می کنم . می خواستم بدونم افزونه ای برای چت انلاین وجود داره که بشه فقط افرادی که حق اشتراک خریداری کردند ازش استفاده کنن . البته نه همه اعضا . یه توضیح مختصر میدم :

من تو سایتم 3 نوع خدمات دارم مثلا " 1000 تومن ، 2000 تومن ، 3000 تومن " حالا می خوام افزونه چت آنلاین داشته باشم که فقط اون اعضایی که بیشترین حق اشتراک رو پرداخت کردن بتونن وارد چت بشن و سئوالاتشون روبپرسن و یا اینکه از آموزشهای آنلاین و ..... استفاده کنن

نمی دونم چنین افزونه ای هست یا نه ولی اگر نیست می خواستم خواهش کنم برام انجام بدین . هزینش مشکلی نداره

همچنین می خواستم بدونم افزونه ای هست که کاربرانی که حق اشتراک خریداری کردن مثلا " 1 ماهه " در پروفایلشون روزهای باقی مانده اشتراک رو نشون بده ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

سپاس از همه

RezaDesign
10-25-2013, 09:03 PM
من چنین افزونه هایی ندیدم معمولا سیستم چت همگی مجانی هستند و سرویس وی ای پی ارائه نمی دن اما می تونید با استفاده از ار ممبرشیپی که دارید وضعیت کاربران پرداخت شده رو از حالت عادی به حالت ویژه و یا مشتری پس از پرداخت قرار بدید و دسترسی اونها رو برای مشاهده ماژول چت باز بذارید که عملا این کار باید به صورت دستی صورت بگیره
اما نمایش مشخصات پروفایل کاربری و روزهای باقیمانده و اطلاعات حساب کاربری هم ندیدم اما اسکریپتی کاملا فارسی چنین خصیصه ای رو مشاهده کرده ام که شاید به دردتون بخوره
کلیک کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)