توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل حجیم شدن فایلهای دیتابیس
azam_a
10-26-2013, 07:53 AM
با سلام،
من جوملای 2.5 هم نسخه امیرکبیر و هم نسخه جومینا رو نصب کردم ، یه مشکلی وجود داره و اونم اینکه بعد از یه مدت حجم فایلهای اشغال شده به صورت تصاعدی بالا میره!
من فایلها رو چک کردم و حتی به کدهاشون هم نگاه کردم هیچ تغییری توشون ایجاد نشده
میشه راهنمایی کنید که دلیلش چی میتونه باشه یه سایت جوملا که اول 150 مگ بوده الان رسیده به 2 گیگ در صورتی که هیچ فایل یا ویدو یا عکسی آپلود نشده!
ممنون میشم
navid.ok
10-26-2013, 12:00 PM
سلام
حجم دیتا بیس ارتباطی با فایل ها یا تصاویر نداره
احتمالا روی سایت شما ارجاعات فعاله،پلاگینشو غیر فعال کنید
همچنین شاید جستجوی هوشمند نیز فعاله(از مطالب ایندکس م یگیره)
ممکن هم هست شما کامپوننت آمارگیر روی سایت نصب کردین که این هم باعث افزایش حجم دیتا بیس میشه.
در غیر این صورت اطلاعات مدیریت بدید تا بررسی بشه.
شاد باشید
محمد محسنی
10-27-2013, 01:57 PM
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های نوید عزیز باید بگم بعضی مواقع بدلیل اسپم یادداشت ها و فرم ها هم این مشکل بوجود می آید.
این موارد هم چک نمایید.
در ضمن میتونم بپرسم حجم دیتابیس شما چقدر افزایش داشته است.
موفق باشید.
azam_a
11-16-2013, 09:37 AM
با سلام ، ممنون از پاسخگوییتون
پلاگین ارجاعات وپلاگین جستجوی هوشمند رو غیرفعال کردم ، کامپوننت آمار هم نداریم
حالا با فایلهای زیاد شده چیکار کنم؟
حجم فایلهام تقریبا زیر 100 مگا بایت بود ولی حالا شده نزدیم 1 گیگ!
پس صد درصد از فایلهاست،
من همه این موارد رو قبلا چک کردم ، همونطور که گفتم فایلها حجمشون چندین برابرشده!
مثلا یه فایل banner.php که توی همه سورسهای جوملا هست
فایلش که 1کیلوبایته شده 32 کیلو !!، بازش کردم و کدهاشو بررسی کردم هیچ تغییری توی خطهای کدش نیست.
ولی حجم انقدر بالا رفته!
هاستینگ سایتها رو ساسپند کرده تا حجمشون رو بررسی کنیم چون میگه از منابع هاست استفاده می کنید،
واقعا تو دردسر افتادیم!!!!
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های نوید عزیز باید بگم بعضی مواقع بدلیل اسپم یادداشت ها و فرم ها هم این مشکل بوجود می آید.
این موارد هم چک نمایید.
در ضمن میتونم بپرسم حجم دیتابیس شما چقدر افزایش داشته است.
موفق باشید.
مهدی.
11-16-2013, 12:47 PM
سلام
پوشه کش - tmp - رو بررسی کنید ! اگر چیزی توشون بود جز فایل index.html همه رو پاک کنید :دی
images رو بررسی کنید چقدر حجمش هست !
حجم دیتابیس رو بررسی کنید چقدر هست ؟ اگر زیاد هست باید جداول اضافه را غیر فعال کنید !
از مدیر هاستتون بخواهید یکبار check disk queue کنه و یکبار Shell یابی کنه ! شاید مشکلی از این موارد داشته باشید !
به هر حال نمیشه از این طریق کمک خاصی کرد ! باید دسترسی روت یا ادمین به سرور داشت و ssh داشت و ... و لاگها رو چک کرد و ... !
گاهی اوقات وب آلیزر و امثالهم که برای استت وبسایت روی سرورها نصب هستند حجم را بالا میبرند !
گاهی هم ایمیلهای شما بیش از حد هست !
گاهی هم فایل لاگ ارور هست !
و ... !
یکی دوتا نیست موارد که بشه همه رو بیان کرد !
من الله توفیق
ALIREZA10025
12-11-2013, 04:08 PM
من هم چنین مشکلی دارم و اخطار استفاده زیاد از منابع هاست گرفته ام. در مورد مطلب زیر دو سوال دارم:
اگر هم می خواهید فایل های اضافی هاستتان را حذف کنید تا فضای هاستتان کمتر بشود، به filemanager بروید و فایل های اضافی مانند tmp را حذف کنید. همچنین اگر ایمیل دارید که حجم بالایی از هاستان را پر کرده و به محتوایش نیازی ندارید، می توانید ایمیل ها را هم در پوشه mail در فایل منیجیر حذف کنید.
در روت هاست، یک پوشه tmp وجود دارد و در پوشه www هم یک پوشه tmp وجود دارد . من دقیقا باید کل محتویات این دو پوشه را پاک کنم؟
و دیگری اینکه در پوشه ایمیل واقع در بخش فایل منیجر یا همان روت هاست، چندین پوشه و فایل موجود است. همه آنها را باید پاک کنم؟
مهدی.
12-11-2013, 09:08 PM
من هم چنین مشکلی دارم و اخطار استفاده زیاد از منابع هاست گرفته ام. در مورد مطلب زیر دو سوال دارم:
اگر هم می خواهید فایل های اضافی هاستتان را حذف کنید تا فضای هاستتان کمتر بشود، به filemanager بروید و فایل های اضافی مانند tmp را حذف کنید. همچنین اگر ایمیل دارید که حجم بالایی از هاستان را پر کرده و به محتوایش نیازی ندارید، می توانید ایمیل ها را هم در پوشه mail در فایل منیجیر حذف کنید.
در روت هاست، یک پوشه tmp وجود دارد و در پوشه www هم یک پوشه tmp وجود دارد . من دقیقا باید کل محتویات این دو پوشه را پاک کنم؟
و دیگری اینکه در پوشه ایمیل واقع در بخش فایل منیجر یا همان روت هاست، چندین پوشه و فایل موجود است. همه آنها را باید پاک کنم؟
سلام
استفاده زیاد از منابع هاست منظورتون چی هست !؟ سی پیو و رم !؟ یا حجم !؟
من الله توفیق
ALIREZA10025
12-11-2013, 09:14 PM
با سلام
دوست عزیز، مقصور رم و مموری هاست است.
من تنها 48 ساعت تا مسدود شدن سایتم فرصت دارم. لطفا علاوه بر سوالات بالا، بفرمایید من برای رفع مشکل استفاده زیاد از منابع هاست، چکار باید بکنم؟
آدرس سایتهای من جهت بررسی:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
RezaDesign
12-11-2013, 11:09 PM
در پوشه هایی که مطرح فرمودید می تونید همشون رو حذف کنید به جز صفحه ایندکس .. مشکلی پیش نمیاد
اما چنین چیزی بیشتر حالت ویروسی بودن و یا شل گرفته شدن از سایت شما می باشد
1. ویروس اسکن کردن هاست
2. چک کردن ارجاعات خروجی سایت که اطلاعات به چه مسیری ارسال میشوند که افزارهای خاصی دارند
ALIREZA10025
12-11-2013, 11:20 PM
با سلام
دوست خوبم، پوشه های tmp را خالی کردم اما در مورد پوشه ایمیل همه پوشه ها و فایلهای آنرا تخلیه کنم.
من پلاگین ارجاع را غیرفعال کردم. اگر متوجه منظور شما شده باشم چون 3600 لینک ارجاع در آنجا داشتم و همه را به نقشه سایت ارجاع داده بودم
RezaDesign
12-11-2013, 11:28 PM
نه منظور من پلاگین ارجاع نبود
یه نرم افزاریه که مشخص میکنه چقد از فضا از اطلاعات هاست شما به جایی ارسال میشه اسمش یادم نیست
مشخص میکنه که اطلاعات به کجا میره و می تونید تشخیص بدید کجای کار ایراد داره اما مسلما من حدس میزنم شل روی هاست شما اپلود شده و داره اسپم می فرسته وفایل هاتون رو ویروسی کرده. عجیبه خود هاستینگ این چیزها رو نتونسته تشخیص بده
ALIREZA10025
12-12-2013, 04:22 AM
دوستان لطفا کمک کنند
ALIREZA10025
12-12-2013, 01:00 PM
با سلام
در مورد پوشه ایمیل ها لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنند. اما واقعا کدامیک از افزونه ها ی زیر می توانند تا این اندازه منابع مصرف کنند
ماژولها:
خبرنامه AcyMailing Module
ماژول خبری AiDaNews 2
JoominaPingoman
ماژول شبکه های اجتماعی Nice Social Bookmark
پلاگین شبکه های اجتماعی socialsharebuttons
تبلیغات گوشه ای Page Peel Banner
سیستم آمار بازدید کنندگان
پلاگین فعال و یا غیر فعال سازی MOOTOOLS
آمار بازدید پرشین استیت
mersad
12-12-2013, 03:39 PM
دروود
با غیر فعال سازی pingoman و mootools امتحان کنید ...
در پناه ایزد
مهدی.
12-12-2013, 07:04 PM
سلام
اگر مشکل رم دارید بیشتر از حد استفاده میکنید یعنی بازدید شما از حد ریسلری فراتر رفته ! باید سرور اختصاصی تهیه کنید!
اگر منظورتون این هست که دیتابیس بیش از حد سنگین شده یعنی یا باید دیتابیس رو افزایش بدید یا حجم مطالب و محتوای سایت را کاهش دهید.
بررسی کنید با روشن کردن کش مشکل شما حل میشه یا خیر !؟ کش به همراه جی زیپ !
از مدیر سرور بخواهید بگوید دقیقاً مشکل چیست و لاگ در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید مشکل رو پیگیری کنید و در صورت امکان مشکل رو برطرف کنید. (ممکن هست نتوانید و نیاز به تهیه سرور اختصاصی باشه)
به هر حال چیزی که مشخص هست با بیان اینکه مشکل رم دارید یعنی با پاک کردن فایل مشکل شما حل نمیشه!
از مدیر سرور بخواهید بررسی کنند شما تحت حملات ddos نباشید ! (از هر نوعی)
من الله توفیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.