PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پیغام خطای عجیب در صفحه اصلی!!

bardiajoon
10-26-2013, 03:49 PM
سلام و درود بی پایان

من فول بک آپی رو از هاست قدیمی به هاست جدید منتقل کردم ولی این پیغام زیر هدر سایت نمایان شده و هبچ جوری نتونستم از شرش راحت بشم حتی با ویرایش فایل php تو تارگت ذکر شده تو ارور!!

Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRST/3.0/no DST' instead in /home/masj9dn9/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

نمی فهمم منظورش از تنظیمات timezone چی هستش اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم ضمنا می تونید خود سایت رو از این ادرس مشاهده کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohammad.madadi
10-26-2013, 07:13 PM
درود

من هم همین سوال رو دارمم

لطفا دوستان راهنمایی بفرماین ..

ظاهرا مشگل در تعیین منطقه زمانی می باشد

محمد محسنی
10-27-2013, 01:44 PM
دوست عزیز سلام

به تنظسمات کلی بروید و time zone را ست نمایید ، شاید هم مربوط به تنظیمات time سرور باشد.

در ضمن displaye errore سایت شما فعال است
مستوانید آن را غیر فعال کنید دیگر این پیغام نمایش داده نمیشود.

موفق باشید

mohammad.madadi
10-27-2013, 07:03 PM
دوست عزیز سلام

به تنظسمات کلی بروید و time zone را ست نمایید ، شاید هم مربوط به تنظیمات time سرور باشد.

در ضمن displaye errore سایت شما فعال است
مستوانید آن را غیر فعال کنید دیگر این پیغام نمایش داده نمیشود.

موفق باشید

درود بر شما و تشکر از راهنمائی تان