توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش مجموعه های کا2 در صفحه اول سایت ( صفحه پیش فرض) ؟
promotion
11-02-2013, 03:07 PM
سلام بنده می خوام در صفحه اول سایتم ( صفحه پیش فرض) ، مجموعه های کا2 را نمایش بدم ولی هر کار می کنم نمیشه !( در سایت مطلبی نمایش نمیده)
ولی در دیگر بخش ها بدرسته انجام میشه
می خواستم بدونم مشکل از کجاست
navid.ok
11-02-2013, 03:45 PM
سلام
فکر م یکنم کی2 ماژولی به اسم k2 tools داره که با استفاده از اون می توید دسته بندی های مختلف را با مطالب داخل اون نمایش بدید.
همچنین شما می تونید آیتم منویی از نو دستههای کی 2 ایجاد کنید در منوی اصلی و آن را ستاره دار(صفحه خانگی) بکنید.
شاد باشید
التماس دعا
promotion
11-02-2013, 04:00 PM
سلام
فکر م یکنم کی2 ماژولی به اسم k2 tools داره که با استفاده از اون می توید دسته بندی های مختلف را با مطالب داخل اون نمایش بدید.
همچنین شما می تونید آیتم منویی از نو دستههای کی 2 ایجاد کنید در منوی اصلی و آن را ستاره دار(صفحه خانگی) بکنید.
شاد باشید
التماس دعا
ممنون از شما
بله ماژول k2 tools نصب هست
مشکل من همینه که وقتی به منو پیش فرض اختصاصش می دهم مطالب ( مطالب مربوط به همین k2 که تنظیم می کنم ) در صفحه اول نمایش داده نمیشه!
برای حل این مشکل باید چکار کنم ؟
ممنون
promotion
11-03-2013, 06:15 AM
سلام دوستان
این مشکل را خودم با استفاده از ماژول K2 Content حل کردم خیلی ممنون از همه دوستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.