PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرداخت و بعد فعال شدن لینک!

vahid-3
11-03-2013, 03:56 PM
سلام خسته نباشید ...لطفا منو راهنمایی کنید ...سایت من برای طراحی عکس بنا شده میخواستم یه لینک اپلود تو سایت قرار بدم که کاربر بعد از پرداخت اینترنتی لینک اپلود فعال بشه و بتونه مثلا یک عکس رو اپلود کنه ...لطف میکنین راهنماییم کنید که باید چیکار کنم یا حتی راهنماییم کنید که از کجا و از چه طریقی میتونم به جوابم برسم ...هیچ جا پاسخ مطلوبی دریافت نکردم خدا کنه اینجا به نتیجه برسم!

mersad
11-03-2013, 05:31 PM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید

از افزونه virtumart میتونید استفاده کنید

نیاز شما رو براورده میکنه

در پناه ایزد

navid.ok
11-03-2013, 05:34 PM
سلام

دوست من اگر ساتی شما طراحی شده و در قسمت خاصی موندی، به یک نفر برنامه نویس بگید تا براتون اون را وصل کنه به سیستم بانکی

اگر از ابتدا می خواین طراتح یکنید، بیشتر در مورد ظرحتون توضیح بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.

بنده می تونم سیستم آلفا یوزر پوینت را بهتون معرفی کنم که شما هم یم توید برای قسمت های مختلف اعتبار ست کنید(اضافه یا کم بشه با هر فعالیت کاربران) و هم به بانک وصل بشه و کاربر بتونه افزایش اعتبار بکنه.
alphauserponit

شاد باشید
التماس دعا

vahid-3
11-04-2013, 10:34 AM
سلام

دوست من اگر ساتی شما طراحی شده و در قسمت خاصی موندی، به یک نفر برنامه نویس بگید تا براتون اون را وصل کنه به سیستم بانکی

اگر از ابتدا می خواین طراتح یکنید، بیشتر در مورد ظرحتون توضیح بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.

بنده می تونم سیستم آلفا یوزر پوینت را بهتون معرفی کنم که شما هم یم توید برای قسمت های مختلف اعتبار ست کنید(اضافه یا کم بشه با هر فعالیت کاربران) و هم به بانک وصل بشه و کاربر بتونه افزایش اعتبار بکنه.
alphauserponit

شاد باشید
التماس دعا
سلام از راهنماییتون ممنونم کاری که در سایت انجام میدم روتوش عکس های بی کیفیت به صورت حرفه ای (بگیم یه تبلیغاتیم بشه اینجا واسمون :])دنبال روشی بودم که عکس های کاربران رو چطوری دریافت کنم و یا از پرداخت اینترنتی که کردن مطمئن بشم، و دریافت و ارسال عکس به کاربران مورد نطر چطوری باشه که مشکلی پیش نیاد میشه لطف کنید راهنماییم کنید و اگه به برنامه نویس احتیاج داره سایتی که این خدمات رو ارائه بده بهم معرفی کنید تا مشکلمو حل کنم؟ممنون با تشکر.