PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هیچ مازولی نصب نمیشه

نکیسا
11-06-2013, 10:54 AM
سلام. من از جوملای ۲٫۵ در اوبونتو اسنفاده می کنم و سایت فعلا در لوکال هاست ه. هیچ ماژولی رو نمی تونم نصب کنم. با چند ماژول مختلف تا حالا امتحان کردم. در همه موارد یک ایراد می ده: انتقال ناموفق فایل.

باید تنظیمی رو تغییر بدهم؟

elyastel
11-06-2013, 11:02 AM
سلام

دوست عزيز ، مقاله زير رو با توجه به نوع خطاي ايجاد شده ، مطالعه بفرمائيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers

موفق باشيد

نکیسا
11-06-2013, 11:30 AM
ممنون. در این لینک گفته که باید سطح دسترسی فایلهای tmp و log رو عوض کنم. من همین کارو کردم و حالا ۲ تا ایراد دیگه بهم می ده

JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
ماژول نصب: ناموفق در ایجاد پوشه: /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
11-06-2013, 01:02 PM
دروود

خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8C_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)

در پناه ایزد

نکیسا
11-07-2013, 04:03 PM
فهمیدم مشکل از اینکه من ftp رو درست نکردم. اما وقتی وب سایت روی لوکال هاست ه و هنوز روی اینترنت نرفته، چطور به ftp ربط پیدا می کنه. شاید من اشتباه متوجه شدم؟

مهدی.
11-07-2013, 08:34 PM
سلام

اوبونتو مثل ویندوز نیست و نیاز هست هم پرمیشنها رو تغییر بدید و هم لایه اف تی پی رو در این سیستم عامل ست کنید که باید ftp رو قبلاً در سیستم عامل کانفیگ کرده باشید و ... !
اگر بلد نیستید از انجمن اوبونتو فارسی کمک بخواهید تا به شما راهنمایی کنند !

من الله توفیق

نکیسا
11-08-2013, 10:06 AM
سلام. من سطح دسترسی بعضی از پوشه ها رو هم تغییر دادم و کلی سرچ کردم. مشکل اینه که هر کسی یه جوابی نوشته، یکی گفته سطح دسترسی بشه ۷۷۷ یکی گفته ۶۵۵. و هر کسی گفته که این دو تا پوشه دسترسی شون عوض بشه، اون یکی گفته نه اون دو تا پوشه فلان و فلان دیگه. متاسفانه هیچ اموزش مشخص و راهگشایی تا الان پیدا نکردم که بگه دسترسی کدوم پوشه و فایها باید عوض بشه تا بشه ماژول نصب کرد

نکیسا
11-08-2013, 11:50 AM
سلام. من دوباره همه دسترسی ها رو چک کردم. روی ۷۷۷ هستند. و مسیر هم در فایل configuration.phpدرسته اما من همچنان ایراد

JFTP: :store: پاسخ بد
هشدار: انتقال ناموفق فایل!

رو دریافت می کنم

مهدی.
11-08-2013, 07:09 PM
طبق راهنمایی که یکبار انجام دادم از دوستان انجمن اوبونتو فارسی بخواهید بهتون اف تی پی رو در اویبونتو توضیح بدهند تا بتونید اف تی پی رو در سیستم عامل خود آماده کنید و در جوملاتون استفاده کنید !

من الله توفیق