PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا Object not found (error 404 در هنگام ورود به صفحه ی مدیریتی جوملا پس از نصب

efat2012
11-07-2013, 09:59 AM
با عرض سلام خسته نباشید
برای نصب جوملا، ابتدا xampp را نصب کردم و سپس پوشه ی جوملا را در محل xampp\htdocs کپی کردم و مراحل نصب جوملا با موفقیت آمیز به پایان رسید پوشه installation را بعد از نصب rename کردم. اما، هر کاری که می کنم وارد محیط که باید log in کنیم نمی شوم.
قبلا دریک کامپیوتر دیگرwamp نصب کردم و جوملا را نصب کردم نصب با موفقیت تمام شد پوشه نصب حذف کردم باز هم این صفحه log in باز نمیشه؟؟ تصاویر مربوط به مکان پوشه ها و خطا در ادامه ضمیمه شده است.
البته در یک سایتی دیدم که خطای سطح دسترسی است. در لینوکس میشه با دستورات سطح دسترسی تعریف کرد ولی من در windows 7 نصب کردم و نمی دونم چی کار کنم. سایت زیادی جستجو کردم ولی خطا را متوجه نشدم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون می شم اگر راهنمایی ام کنید

navid.ok
11-07-2013, 03:09 PM
سلام
اصلا فایل های مشا ناقص هستند.
اگر مطمئین درست نصب شده و تا آخر رفته یک مرتبه بسته جوملا را در همین مکان اکسترکت کنید و پوشه اینستال را حذف نمایید.

شاد باشید
التماس دعا

efat2012
11-08-2013, 08:05 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
همان طور که شما گفتید فایل های نصب که در پوشه ی جوملا قبلا بود ناقص بودند. یک بار دیگر نسخه جوملا فارسی نسخه 2.5.14 را دانلود و در پوشه ،joomla ، extract کردم و مجددا نصب کردم. خوشبختانه الان صفحه log in برای ورود می آید.

از بابت کمک و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.
التماس دعا