PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Css

Pooyan
11-09-2013, 05:55 PM
با سلام خدمت کلیه اساتید محترم
هاست جدید خریدم و دیشب DNS های جدید رو برای دومین ست کردم
همزمان با این مسئله دیشب و امشب تغییراتی در فایل CSS قالب دادم و پس از ذخیره کردن اون کل فایل پاک شد (از داخل پنل مدیریت جوملا این کار رو انجام دادم)
پس از این به cPanel رفتم و دیدم که اون فایل سر جاش هست و در هاست باقی مونده و بعد از این هم دیشب و هم امشب هر کاری کردم فایل CSS رو در مدیریت جولا Save کنم نشد و بعد از ذخیره کردن کل فایل پاک میشود...
حال سوال من اینه که با توجه به تازه ست کردن DNS وبا توجه به انتقال دومین های ایرانی علت این امر چیست؟ و باید چکار کنم؟
ضمناً پس از انتقال سایت به سرور جدید کلیه Button های سایت بصورت کشیده و دراز شده و تا اونجا که جا داشته از نظر عرض و نه ارتفاع بزرگ شده، به مدیر سرور تیکت زدم گفت که اشکال از ما نیست و به خاطر جابجایی اونطوری نمیشه و شما باید کدهای قالب رو بررسی کنید. با توجه به این که خیلی وقته با سایت سروکار ندارم و یادم رفته، نمیدونم ارتفاع اون دقیقاً تو کدوم کلاس از چه فایلی هست. میشه لطفاً راهنمایی بفرمائید که باید چه تغییری بدم درست بشه؟
ممنون از کلیه دوستان.

RezaDesign
11-09-2013, 05:58 PM
راه حل ساده تر برای شما
چرا فایل های قبلی رو دوباره جایگزین نمی کنید؟
جوملا 1.5 مدتهاست که از پشتیبانی سازنده خارج شده و منم توابع اون رو ندیدم به چه شکل باشه اما پیشنهاد میکنم به اخرین نسخه ارتقا بدید
نام قلب رو هم ذکر کنید

Pooyan
11-09-2013, 06:06 PM
جناب Nokian95 اینکار رو کردم ولی نشد
در مورد دومین و اون بحث ها چی؟؟؟

Pooyan
11-16-2013, 12:15 PM
آقا کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟

Pooyan
11-18-2013, 10:21 AM
مشکل حل شد...

RezaDesign
11-18-2013, 10:33 AM
دوست عزیز از دیر پاسخگویی شرمنده اما لطف کنید وقتی مشکلی به این نامفهومی که چند مساله رو در بر میگیره در صورت حل شدن حتما راهکارش رو هم بگید یا در بخش اموزشها منتظر کنید تا همه استفاده ببرند
موفق باشید