توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فوری ---- نمی تونم وارد مدیریت بشم ----- جوملایی های کمک کنند
alamdareshgh
11-10-2013, 08:45 PM
سلام
چند روزیه که نمی تونم وارد مدیریت سایتم بشدم
یوزر و پس رو میزنم یه صفحه میاد ارور میده ... خطای سرور
از پشتیبانی هاست پرسیدم گفت مشکل از طرف ما نیست
منم کار خاصی نکردم
صفحه ای که ارور میده رو گذشتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باچند مرورگر امتحان کردم.. نشد
mehdininja
11-11-2013, 03:46 AM
اینکه میاره .
alamdareshgh
11-11-2013, 06:21 AM
اینکه میاره .
دوست من شماچجوری فهمیدی میاره؟؟؟؟؟
من به شما یوزر و پس رو دادم که امتحان کردی؟؟؟؟؟؟
سوال رو خوب بخون ... میگم وقتی یوزر و پس رو وارد کردم و ورود رو زدم همون صفحه ای که عکسش رو گذاشتم میاد.. رفرش هم میزنم میره همون صفحه ورود اول
mehdininja
11-12-2013, 01:03 AM
آهان
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
alamdareshgh
11-12-2013, 08:38 AM
آهان
این کدهایی که گفته اصلا توش نیستت
shmata
11-12-2013, 11:51 AM
سلام
چند روزیه که نمی تونم وارد مدیریت سایتم بشدم
یوزر و پس رو میزنم یه صفحه میاد ارور میده ... خطای سرور
از پشتیبانی هاست پرسیدم گفت مشکل از طرف ما نیست
منم کار خاصی نکردم
صفحه ای که ارور میده رو گذشتم
باچند مرورگر امتحان کردم.. نشد
به احتمال زیاد مشکل از سروره تونه برای امتحان :
از منوی start وارد cmd بشید (با تایپ کردن کلمه cmd در قسمت search)
بعد
ping <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
را وارد کنید . به جای sitename نام سایت تون رو بنویسید.
اگر دامنه شما ir است به جای com همان ir را بنویسید. اگر packet lost شد یعنی سرور مشکل دارد اما اگر اگر reply داد یعنی سرور مشکلی ندارد انوقت از طریق همین تاپیک اعلام کنید تا خدمت تون عرض کنم چکار کنید
alamdareshgh
11-13-2013, 10:16 AM
سلام.
همین کار ور کردم reply داد
عکسشم اینه :
---
آقای shmata چی کار کنم؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟
mersad
11-15-2013, 11:11 AM
دروود
صفحه وروودی مدیریت سایت شما برای من نمایش داده میشه !
مشکل دیگه ای هست ؟!
در پناه ایزد
alamdareshgh
11-15-2013, 01:04 PM
دروود
صفحه وروودی مدیریت سایت شما برای من نمایش داده میشه !
مشکل دیگه ای هست ؟!
در پناه ایزد
ای بابا ..!! چرا هیچ کس سوال منو متوجه نمیشه
همون اول گفتم که... وقتی یوزر و پس رو میزنم صفحه ای که عکسشم گذاشتم میاد
به پشتیبانی هاست گفتم .. گفت سرور مشکلی نداره .. فایل htaccess رو هم دادم خود پشتیبانی چک کرد و گفت مدیریت هاست شما مشکلی نداره
الان من چیکار کنم؟؟؟؟ چجوری وارد مدیریت بشم؟
پشتیبانی میگه ماژول یا کامپوننتی نصب کردی که باعث این کار شد
حالا من از کجابفهمم کدوم کامپوننت بود؟
یکی بیاد کمک کنه...
یعنی فروم به این بزرگی کسی توش نیست بتونه اینو جواب بده؟
mersad
11-15-2013, 01:08 PM
نام تمام افزونه هایی که استفاده کردید قرار بدید
سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست ؟
در پناه ایزد
alamdareshgh
11-15-2013, 01:17 PM
نام تمام افزونه هایی که استفاده کردید قرار بدید
سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست ؟
در پناه ایزد
"سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست "رو متوجه نشدم
از کجا باید بفهمم که رو 755 هست یانه؟ و اگه نبود چجوری رو 755 ببرم؟
alamdareshgh
11-15-2013, 01:46 PM
عکس ماژول های نصب شده تو پوشه public_html/modules
عکس کامپوننت های نصب شده تو پوشه public_html/components
عکس پلاگین های نصب شده تو پوشه public_html/plugin
---
سطح دست رسی هم رو 755 هست
مهدی.
11-15-2013, 10:22 PM
سلام
مراحلی که میگم رو به ترتیب و با خونسردی انجام بده تا مشکل رو پیدا کنیم !
یک جوملا در یک پوشه از سایت (نسخه مشابه به نسخه مورد استفاده خودت) نصب کن و ببین مشکل داری یا نه !
اگر مشکل داشتی یعنی سرور مشکل داره و باید بررسی بشه ! اگر نه
وارد پوشه ادمین بشو و اگر فایلی به نام .htaccess هست پاکش کن و اگر نیست ببین آیا میتونی بسازی ؟ (نقطه ابتدای نام قرار میگیره که اینجا به دلیل راست به چپ بودن برعکس دیده میشه!)
اگر مشکل حل شد از برنامه خارج میشیم اگر نشد !
یکبار بسته جوملا را روی سایت آور-رایت کن و اگر مشکل حل شد خارج میشیم از برنامه و اگر نشد !
افزونه هایی که روی جوملا نصب هستند رو تک تک از طریق دیتابیس بصورت دستی غیر فعال کن (روش اینکار رو میتونی توی انجمن پیدا کنی و اگر نتونستی توی یک تاپیک جدا بپرس که موضوعات قاتی نشه!)
اگر مشکل پا برجا بود
جوملا رو در یک فایل زیپ کن - دیتابیس رو هم همینطور و لینکشون رو برای من خصوصی ارسال کن تا بررسی کنم مشکلش رو !
تأکید میکنم لطفاً از ارسال اطلاعات هاست و امثالهم خودداری کن و فقط فایل جوملا و دیتابیسش رو برام بفرست تا دانلود کنم و بررسی کنم !
من الله توفیق
alamdareshgh
11-16-2013, 08:33 AM
سلام
مراحلی که میگم رو به ترتیب و با خونسردی انجام بده تا مشکل رو پیدا کنیم !
یک جوملا در یک پوشه از سایت (نسخه مشابه به نسخه مورد استفاده خودت) نصب کن و ببین مشکل داری یا نه !
اگر مشکل داشتی یعنی سرور مشکل داره و باید بررسی بشه ! اگر نه
وارد پوشه ادمین بشو و اگر فایلی به نام .htaccess هست پاکش کن و اگر نیست ببین آیا میتونی بسازی ؟ (نقطه ابتدای نام قرار میگیره که اینجا به دلیل راست به چپ بودن برعکس دیده میشه!)
اگر مشکل حل شد از برنامه خارج میشیم اگر نشد !
یکبار بسته جوملا را روی سایت آور-رایت کن و اگر مشکل حل شد خارج میشیم از برنامه و اگر نشد !
افزونه هایی که روی جوملا نصب هستند رو تک تک از طریق دیتابیس بصورت دستی غیر فعال کن (روش اینکار رو میتونی توی انجمن پیدا کنی و اگر نتونستی توی یک تاپیک جدا بپرس که موضوعات قاتی نشه!)
اگر مشکل پا برجا بود
جوملا رو در یک فایل زیپ کن - دیتابیس رو هم همینطور و لینکشون رو برای من خصوصی ارسال کن تا بررسی کنم مشکلش رو !
تأکید میکنم لطفاً از ارسال اطلاعات هاست و امثالهم خودداری کن و فقط فایل جوملا و دیتابیسش رو برام بفرست تا دانلود کنم و بررسی کنم !
من الله توفیق
براتون پ خ گذاشتم
poriyakh
11-16-2013, 12:19 PM
دقیقا من هم به این مشکل برخورد کردم . روی سایت کامپوننت change admin را نصب کردن و بعد از تغییر مسیر ادمین به همین مشکل برخورد کردم. از کجا باید این کامپوننت را پاک کنم وارد پلن مدیریت نمی تونم بشم
مهدی.
11-16-2013, 01:32 PM
براتون پ خ گذاشتم
شما بهتر بود اول مواردی که گفتم رو چک میکردی !
شما ارور داری دوست عزیز !
Warning: require_once(/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php on line 101 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php on line 101
از روی این ارور نشون داده میشه که مشکل شما کجاست!!
من الله توفیق
مهدی.
11-16-2013, 01:34 PM
دقیقا من هم به این مشکل برخورد کردم . روی سایت کامپوننت change admin را نصب کردن و بعد از تغییر مسیر ادمین به همین مشکل برخورد کردم. از کجا باید این کامپوننت را پاک کنم وارد پلن مدیریت نمی تونم بشم
سلام
یه تاپیک جدا بزن ! بعنوان غیر فعال کردن افزونه ها از دیتابیس ! اونجا بهت کمک خواهد شد !
من الله توفیق
alamdareshgh
11-16-2013, 03:38 PM
همه رو رفتم دیگه فقط افزونه ها رو غیره فعال نکرده بودم.....
یعنی فقط جوم گالری مشکل داره؟؟؟ اون رو حذف کنم خوب میشه؟
شما بهتر بود اول مواردی که گفتم رو چک میکردی !
شما ارور داری دوست عزیز !
Warning: require_once(/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php on line 101 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php on line 101
از روی این ارور نشون داده میشه که مشکل شما کجاست!!
من الله توفیق
shmata
11-17-2013, 11:28 AM
سلام داداش من یه سوال دارم میدونم باید اینجا جواب شما رو میدادم اما من مشکلی دارم من کیوننا رو نصب کردم اما این ارور رو میده
500 Internal Server Error
Fatal Error was detected!
Please contact the site owner.
وقتی کیوننا را نصب میکنید و بعد با این پیغام مواجه میشید خوب مشخصه مشکل از اون افزونه است و باید از حذف بشه (از طریق دیتابیس)
سعی کنید از آخرین نسخه جوملا فارسی و افزونه کیوننا استفاده کنید تا بتونید این افزونه رو نصب و استفاده کیند.
همه رو رفتم دیگه فقط افزونه ها رو غیره فعال نکرده بودم.....
یعنی فقط جوم گالری مشکل داره؟؟؟ اون رو حذف کنم خوب میشه؟
من تونستم وارد صفحه لاگین مدیریت سایت تون بشم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
گر با مشکلی مواجه شدید دوباره اسکرین شات تهیه کنید یا پیغام خطا دقیقا بنویسید .
alamdareshgh
11-17-2013, 11:54 AM
ای بابا ... آقا یا خانم shmata شما چه رو سوال رو نمیخونین؟؟؟؟ میگم وقتی یوزر و پس رو میزنم بالا نمیاد... توی میدیریت نمیره
وقتی کیوننا را نصب میکنید و بعد با این پیغام مواجه میشید خوب مشخصه مشکل از اون افزونه است و باید از حذف بشه (از طریق دیتابیس)
سعی کنید از آخرین نسخه جوملا فارسی و افزونه کیوننا استفاده کنید تا بتونید این افزونه رو نصب و استفاده کیند.
من تونستم وارد صفحه لاگین مدیریت سایت تون بشم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
گر با مشکلی مواجه شدید دوباره اسکرین شات تهیه کنید یا پیغام خطا دقیقا بنویسید .
---
آقا یکی بیاد جواب مارو بده
کدوم افزونه رو باید پاک کنیم؟؟؟ من اصلا افزونه کیوننا نصب نکردم. کیوننا چیه؟؟
چه را الکی موضوع رو کش میدین...
بگین چیکار کنم.
mersad
11-18-2013, 01:52 AM
دروود
کمی صبور باشید !
افزونه کیوننا افزونه انجمن ساز در درون جوملا هست
افزونه joomgallery رو غیر فعال کنید
در پناه ایزد
alamdareshgh
11-18-2013, 07:54 AM
سلام. گفتم که سایت شخصی نیست.. من مسئول این سایتم واسه همین خیلی عجله دارم.
من که افزونه کیوننا رو نصب نکردم؟؟؟
دروود
کمی صبور باشید !
افزونه کیوننا افزونه انجمن ساز در درون جوملا هست
افزونه joomgallery رو غیر فعال کنید
در پناه ایزد
deragonpc
11-18-2013, 08:03 AM
درود ارور 500 مربوط به آدرس روت هاست است . فکر می کنم شما سایت رو از لوکال ه هاست انتقال دادین در نتیجه یادتون رفته آدرس لوکال که مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> site بوده رو به آدرس روت هاست تغییر بدید
به فایل config برید و آدرس هارو درست کنید 2 خط آدرس هست ببخشید العان به جوملا دسترسی ندارم که بخوام عکس و روشش رو دقیق بگم
alamdareshgh
11-18-2013, 08:08 AM
نه داداش ... یه بار از اول سوالات و پاسخ ها رو بخون متوجه میشی... حرفی از لوکال نزدم..یعنی مستقیم رو هاست نصب کردم... سرور هم مشکلی نداره
درود ارور 500 مربوط به آدرس روت هاست است . فکر می کنم شما سایت رو از لوکال ه هاست انتقال دادین در نتیجه یادتون رفته آدرس لوکال که مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> site بوده رو به آدرس روت هاست تغییر بدید
به فایل config برید و آدرس هارو درست کنید 2 خط آدرس هست ببخشید العان به جوملا دسترسی ندارم که بخوام عکس و روشش رو دقیق بگم
deragonpc
11-18-2013, 08:13 AM
این پست سه صفحه بوده من به اشتباح فقط صفحه آخر رو خوندم شرمنده حالا از اول می خونم .
alamdareshgh
11-18-2013, 08:23 AM
فدای تو عزیز
این پست سه صفحه بوده من به اشتباح فقط صفحه آخر رو خوندم شرمنده حالا از اول می خونم .
---
من اصلا جوم گالری نصب نکردم ... کویننا ... مناصلا اینارو نصب نکردم
ای بابا گرقتاری شدیما .. این انجمن مدیر نداره؟؟؟ یکی بیاد جواب بده دیگه ...
mersad
11-18-2013, 11:45 AM
دوست عزیز
شکیبا باشید !
نمایش خطا رو میتونید غیر فعال کنید تا مشکل حل بشه !
این ارر سایت شما هست !
در دیتابیس خودتون در بین جداول بگردید به دنبال این افزونه
یک سوپر یوزر جدید بسازید و امتحان کنید
آموزش ایجاد کاربر ادمین از طریق phpmyadmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8% A8%D8%B1_%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86_%D8%A7%D8% B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_phpmyadmin&redirect=no)
در پناه ایزد
مهدی.
11-18-2013, 12:15 PM
دوست عزیز !
پوشه administrator را تغییر نام بدید ! از یک جوملای خام هم نسخه یک پوشه ادمین را در سایت اکسترکت کنید ! باید بتوانید لاگین کنید !
شما افزونه جوم گالری را نصب نکردید ! ناقص نصب کردید و خطای fatal باعث میشه که سایت کلاً باز نشه ! مشکل را از این ارور و فایلی که نمیتونه باز بشه باید دنبال کنید ! راه حل شما رو بهتون یکبار بیان کردم اما شما در این تاپیک دارید بی دلیل تلاش میکنید تا راه دیگری پیدا کنید ! یا شاید کسی که بیاد و براتون دستی مشکل رو حل کنه !
مدیران عزیز که دسترسی دارید لطفاً ارسالهای بی مورد را از تاپیک حذف کنید ! این تاپیک پاسخهای بیمورد و بی ربط کم نداره و واقعاً بهتره یه پاکسازی بشه !
من الله توفیق
alamdareshgh
11-18-2013, 01:10 PM
فقط یه سوال این ارور چرا واسه من نشون نمیده؟ شما چطوری این ارور رو دیدین؟؟
دوست عزیز
شکیبا باشید !
نمایش خطا رو میتونید غیر فعال کنید تا مشکل حل بشه !
این ارر سایت شما هست !
در دیتابیس خودتون در بین جداول بگردید به دنبال این افزونه
یک سوپر یوزر جدید بسازید و امتحان کنید
آموزش ایجاد کاربر ادمین از طریق phpmyadmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8% A8%D8%B1_%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86_%D8%A7%D8% B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_phpmyadmin&redirect=no)
در پناه ایزد
---
حضرت عباسی اصلا هیچی از joomgallery نیست
کل جدول هارو چل کردم
باز میگن تاپیک های اضافه ارسال میکنی... انیم عکس کجا جوم گالری داره
alamdareshgh
11-18-2013, 01:42 PM
دوست عزیز !
پوشه administrator را تغییر نام بدید ! از یک جوملای خام هم نسخه یک پوشه ادمین را در سایت اکسترکت کنید ! باید بتوانید لاگین کنید !
شما افزونه جوم گالری را نصب نکردید ! ناقص نصب کردید و خطای fatal باعث میشه که سایت کلاً باز نشه ! مشکل را از این ارور و فایلی که نمیتونه باز بشه باید دنبال کنید ! راه حل شما رو بهتون یکبار بیان کردم اما شما در این تاپیک دارید بی دلیل تلاش میکنید تا راه دیگری پیدا کنید ! یا شاید کسی که بیاد و براتون دستی مشکل رو حل کنه !
مدیران عزیز که دسترسی دارید لطفاً ارسالهای بی مورد را از تاپیک حذف کنید ! این تاپیک پاسخهای بیمورد و بی ربط کم نداره و واقعاً بهتره یه پاکسازی بشه !
من الله توفیق
کاری کا گفتین انجام دادم. پوشه administrator رو تغییرنام دادم و یه administrator جدید آپ کردم ولی فایده ای نداشت هیچ بلکه سایتم هم بالا نمیومد
فایده ای نداده....
مهدی.
11-18-2013, 02:48 PM
فقط یه سوال این ارور چرا واسه من نشون نمیده؟ شما چطوری این ارور رو دیدین؟؟
چون تنظیمات سرور شما این اجازه رو نداده ! display_error خاموش هست ! و این پیغامها نمایش داده نمیشه به همین دلیل !
حضرت عباسی اصلا هیچی از joomgallery نیست
کل جدول هارو چل کردم
باز میگن تاپیک های اضافه ارسال میکنی... انیم عکس کجا جوم گالری داره
قرار نیست همه چیز توی دیتابیس باشه که ! شما ظاهراً افزونه های زیادی رو نصب کردید و یا قصد نصب داشتید که موفق نشدید و یا نصفه موفق شدید !
تاپیک اضافه نگفتم بنده ! ارسالهای اضافه که مربوط به شما نمیشه صحبت بنده ! پاسخهای زیادی در این تاپیک هست که بی ارتباط هستند ! و دلیلی بر حضور این پاسخ ها در این تاپیک نیست !
کاری کا گفتین انجام دادم. پوشه administrator رو تغییرنام دادم و یه administrator جدید آپ کردم ولی فایده ای نداشت هیچ بلکه سایتم هم بالا نمیومد
فایده ای نداده....
بررسی میکنم ببینم مشکل شما دقیقاً چیست بلکه این تاپیک خاتمه پیدا کنه خلاص شیم !
چون بعید میدونم راهنماییها رو شما درست انجام بدید ! از تصویر قرار دادن از جداول دیتابیس در پاسختون در مقابل ارسال من مشخص میکنه که باید جواب نهایی به شما داد ! نه راهنمایی و روش حل مشکل !
منتظر باشید تا بررسی کنم و پاسخ بدهم !
من الله توفیق
alamdareshgh
11-18-2013, 03:00 PM
انشالله این تیپک تموم میشه
خدایی اگه بلد بودم مزاحم نمیشدم.
من به شما (آقامهدی) هم دیتابیس هم کل فایل ها رو داد.... به نظرتون تغییراتی باید انجام بشه که من بلد نیستم انجام بدین همون رو آپ کنید تا دان کنم
ببخشید قصد مزاحمت ندارم. ولی انصافا توضیحاتون تیکه تیکه هست..
الان همین جوم گالری تو جداول نبود...خب من ازکجابدونم کجاست... شما که میدونید بگین من برم اونجا رو چک کنم
مهدی.
11-18-2013, 04:46 PM
خب همونطور که راهنمایی قبلاً بهتون کردم و شما درست نخواندید و تاپیک کش پیدا کرد!
تنها کافیست وارد دیتابیس بشید و افزونه جوم گالری که قبلاً نصب کردید و بعدش آنیستال کردید و ناقص اینکار رو انجام دادید و باعث بروز این مشکل شده رو از طریق دیتابیس غیر فعال کنید !
حتی کافی بود خطایی که بهتون گفتم داده میشه رو توی اینترنت جستجو کنید تا به جواب برسید !
PLG_JOOMAUTOCAT را در جدول extensions که در صفحه چهارم احتمالاً هست رو پیدا کنید و وارد بشید و مقدار 1 از enable را به صفر تبدیل کنید !
تمام افزونه هایی که استفاده نمیکنید و یا میخواهید آنیستال کنید را از طریق مدیریت افزونه ها بطور کامل حذف کنید !
مشکل شما با تغییر این مقدار در دیتابیس حل خواهد شد !
همونطور که در ارسالهای قبلی گفته بودم شما باید از دیتابیس پلاگینی رو که مشکل ایجاد میکنه رو غیر فعال کنید که هیچ تاپیک یا سوالی از شما در اینباره ثبت نشده و فقط یک عکس دیدیم که قرار دادید !
به هر حال سایت شما مشکلات زیادی داره که بهتون پیشنهاد میکنم از یک کارشناس خبره بخواهید مشکلات سایت شما را برطرف کند ! چون مشکلات شما فقط به همین موارد ختم نمیشه ! سایت شما در خطر هک شدن نیز قرار دارد !
من الله توفیق
alamdareshgh
11-19-2013, 06:36 AM
سلام
آقایون ممنون .. فدای شما ... آقایی کردین
خداروشرک این تایپک تموم شد... شرمنده خیلی به شما دوستان زحمت دادم...
اگی ناراحتون کردم . با بزرگواریتون ببخشید...
فقط.... آقامهدی یه پ خ دادم حتما ج بده
یاعلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.