توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ساخت بخش دانلود به ازای پرداخت
esmail_021
11-12-2013, 08:14 PM
با سلام و خسته نباشید .
بنده در حال طراحی یک سایت در رابطه با فروش و دانلود مقاله با جوملا 2.5 هستم .
از اساتید اینجا خواهشمندم در رابطه با این مشکل من کمکی بهم بکنن .
من سایت رو طراحی کردم همه چیز اوکی هستش اما میخوام تو این سایت یه بخش برای فروش مقاله به صورت آنلاین با پرداخت آنلاین بزارم . یعنی کاربر پس از ثبت نام کردن مقاله ی خود و یا مجموعه مقاله ای که میخواد رو انتخاب کنه و پس از پرداخت آنلاین از درگاه بانک بتونه اون مطلب یا مقاله رو دانلود کنه .
اگه بتونید تو این زمینه کمکم کنید که از چه کامپوننت ماژول و یا پلاگینی استفاده کنم ممنون میشم .
به نظرتون با ویرچومارت میشه اینکار رو انجام داد یا برنامه خاص دیگه ای هم هست که بشه روی جوملا 2.5 نصبش کرد .
باز هم ممنون از همگی . شب همه خوش .
RezaDesign
11-13-2013, 02:17 AM
با سلام جوملا بدون شک بهترین مدیریت محتوای دنیاست و تجربه کار با اون و افزونه های متعدد و انعطاف پذیری بالای اون این ادعا رو به اثبات رسونده
برای نیازهای شما افزونه های زیادی وجود داره
افزونه کی 2
افزونه jdownloads و پلاگین های مربوطه
افزونه rs membership با پلاگین پرداخت آنلاین بانک های ایرانی
افزونه ویرچومارت و پلاگین های پرداخت بانکهای ایرانی
افزونه جوم شاپینگ و ...
khademian
11-13-2013, 05:18 AM
سلام. افزونه joomina file selling یه افزونه ایرانی هست که واسه بانک های ایرانی نوشته شده
esmail_021
11-17-2013, 03:10 PM
با سلام و خسته نباشید بابت راهنمایی ارزشمندتون واقعا ممنونم . الان مشکل دیگه ای برای بنده به وجود اومده که اگه بشه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم .
سایت مقاله ای که در رابطه باهاش توضیح دادم (سایتی که در ازای پرداخت وجه اجازه دانلود مقاله های ارزشمند را به کاربر میدهد) .
یه سری مشخصات داره که میخوام این سایت از این مشخصات پیروی کنه ممنون میشم در رابطه با این مشخصات سیستم مورد نظری که میتونم استفاده کنم تا انجامش بده رو بهم معرفی و راهنمایی نمایید .
مشخصات بخش خرید مقاله »»»
1 - میخوام کاربر اول پکیج شارژ (شارژ , منظور مقدار پولی است که کاربر برای دانلود میخواهد در سایت شارژ نماید) مورد نظرش رو انتخاب کنه و سپس به همون اندازه بتونه مقاله دانلود کنه .
2 - میخوام حتما اول پنل کاربری خودشون رو شارژ و سپس اقدام به دالود بکنند و همزمان با تایید دانلود شارژ از حسابشان کم شود .
3 - هر کاربر یک داشبورد برای خودش داشته باشه که به "پیام های ارسالی" , "مجموع خرید هایی که از سایت نموده" و "مجموع دانلود ها" و "شارژ پنل" و سفارش مقاله دسترسی داشته باشد در منوی کاربری خودش .
حالا اساتید گرام چه سیستم یا کامپوننتی رو به من معرفی میکنند تا ازش بهره مند شم ؟
با تشکر از شما و پوزش از نوشتن زیاد من .
RezaDesign
11-17-2013, 06:33 PM
چنین امکاناتی در یک افزونه یکجا طراحی نشده اما سیستم امتیاز دهی Alpha UserPoint رو هم چک بفرمایید شاید بتونید با تلفیق اون و کی 2 و یا Jdownload یه کارایی بکنید.. برای همه این افزونه ها پلاگین های رایگان می باشد که می تونند همه رو به هم متصل کنن
نیاز به حوصله زیادی داره اما به امتحانش می ارزه
esmail_021
11-17-2013, 07:43 PM
وای اینجوری که خیلی سخت میشه .
سیستم مدیریت محتوایی نیستش که بتونه همچین کاریو یه جا انجام بده استاد ؟
---
دوستان کسی سیستمی نمیشناسه که اینکارو انجام بده ؟
واقعا نیازمند کمکتون هستم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mersad
11-18-2013, 07:46 PM
دروود
با استفاده از ویرتو مارت فقط میتونید این کار و بکنید
باید خوب استفاده از ویرتو را مطالعه کنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.