توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با گذاشتن عکس، سایت بالا نمی اید
نکیسا
11-13-2013, 09:23 AM
سلام.
وقتی من می خواهم عکس در کنار متن اپلود کنم (از بخش مدیریت محتوا و .. )، دچار مشکل می شم. وقتی عکس رو اپلود می کنم در ویرایشگر دیده می شه اما دیگه سایت بالا نمی اد. یعنی فقط یک صفحه سفید می شه. وقتی عکس رو از متن پاک می کنم،وب سایت به حالت اول برمی گرده و درست کار می کنه.
وب سایت هنوز روی لوکال هاست ه
میشه من رو راهنمایی کنین
ممنون
نکیسا
11-13-2013, 05:02 PM
من متوجه شدم این مشکل برای صفحاتی پیش می اید که با ماژول ArticleSlideshow در ارتباط هستند. میشه راهنمایی کنین
RezaDesign
11-13-2013, 05:20 PM
دوست عزیز.. پیام خطایی هم میده صفحه؟ متن پیام رو بدید تا راهنمایی کنم اما معمولا وقتی صفحات با تصاویر مشکل پیدا میکنند مشکل از کد exif_imagetype (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می باشد که می تونید اموزش مربوطه رو در اینجا ببینید
حل مشکل خطای تصاویر در صفحات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکیسا
11-13-2013, 05:27 PM
سلام. ممنون بابت پاسخ.
نه هیچ پیام خطایی نمی ده. فقط یک صفحه سفید می اید.
از نظر بارگذاری هیچ مشکلی نیست. وقتی همون عکس رو در یک صفحه دیگه می گذارم هیچ مشکلی نیست اما وقتی در یک صفحه مرتبط به این ماژول می ذارم، وب سایت سفید میشه
نکیسا
11-13-2013, 05:30 PM
در ضمن این ماژول الان هیچ عکسی رو نشون نمی ده. یعنی اسلایدها فقط متن داره. متاسفانه من نمی دونم چرا اینجا نمیشه عکس اپلود کرد و گرنه یک تصویر از اسلاید شو بالای سایت می ذاشتم
RezaDesign
11-13-2013, 05:38 PM
خب اموزش رو دنبال کنید و امتحان کنید 99% اشکال از همینه و 1% هم امکان داره ماژول مورد استفاده با نسخه جوملای شما سازگار نباشه
نکیسا
11-14-2013, 10:54 AM
سلام. من هیچ خطایی دریافت نکردم. اما طبق اموزش شما به اون ماژول رفتم و این خط دستور رو اضافه کردم و باعث شد که دیگه سایت بالا نیاد. یعنی تا این خط رو می ذارم سایت فقط یک صفحه سفید میشه.
میشه راهنمایی کنین
RezaDesign
11-14-2013, 12:50 PM
از درست قرار دادن کدها اطمینان حاصل کنید.. در چنین حالتی اگه سایت بالا نمیاد یعنی شما کدها رو به درستی اضافه نکردید و توابع تگ ها رو رعایت نکردید.. به کدها و تگ های نگاهی بیندازید تا متوجه چگونه باز و بسه شدن تگ ها بشید
نکیسا
11-21-2013, 08:53 PM
من سایت رو اپلود کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هنوز هم این مشکل هست. روی صفحاتی که به اسلایدر ربط دارن نمی تونم عکس بذارم
mersad
11-21-2013, 09:02 PM
دروود
لایه ftp رو ست کردین ؟
جوملا اخرین نسخه تیم جوملا فارسی رو روی جوملا خودتون اکسترکت کنید و پوشه installtion رو حذف کنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.